Selectati editia dorita

17.000 de tichete pentru persoanele fizice si 3.000 pentru persoanele juridice prin programul ”Rabla” 2014

08 Apr 2014

Programul "Rabla 2014" incepe marti pentru persoane fizice, pentru care sunt disponibile 17.000 de tichete. Pentru persoanele juridice vor fi disponibile alte 3.000 de vouchere, a anuntat ministrul Mediului, Attila Korodi.

 

Ministrul Mediului a spus ca cetatenii se pot duce de marti, de la ora 11.00, sa se inscrie la dealerii validati in program, pentru a primi tichetele alocate.

Totodata, si in acest an va fi acordat, pe langa prima de casare de 6.500 de lei, un eco-bonus in valoare de 500 de lei pentru: achizitionarea unui autovehicul nou, incadrat in norma de poluare Euro 6, achizitionarea unui autovehicul nou al carui motor genereaza o cantitate de emisii ce dioxid de carbon mai mica de 100g/km si achizitionarea unui atuovehicul nou, cu sistem de propulsie hibrid, fara a putea fi insa cumulate mai mult de doua eco-bonusuri.

Cei care doresc sa se inscrie anul acesta in programul Rabla o vor putea face la orice dealer dintre cei validati. Distributia tichetelor Rabla nu a mai fost facuta, ca in anii trecuti, pe judete, in functie de vechimea parcului auto din fiecare unitate teritoriala, ci in functie de cerere, tichetele electronice fiind extrase dintr-o baza de date nationala de dealerii auto validati.

Totodata, tichetele nu mai sunt distribuite in etape, ci vor fi toate disponibile odata cu lansarea programului.

Dealerii autorizati au la dispozitie 17.000 de tichete, cate au fost alocat anul acesta persoanelor fizice in cadrul programului Rabla. Tichetele au fost alocate electronic, in sistemul informatic gestionat de AFM.

Sursa: monitorulcj.ro
Cuvinte cheie: Rabla 2014, tichete, persoane fizice

Alte stiri asemanatoare