Selectati editia dorita

A fost demarata licitatia pentru DJ 682 din Arad. Lucrarile costa peste 21 de milioane de lei

17 Jun 2014

Consiliul Judetean Arad a demarat procedurile de licitatie in vederea desemnarii firmei care va executa lucrarile de reabilitare a drumului judetean DJ 682, Arad – Felnac, a declarat luni, pentru Agerpres, Cristian Dragan, administratorul judetului Arad.

 

In acest sens, pe site-ul Serviciului Electronic de Achizitii Publice (SEAP) a fost postat un anunt potrivit caruia valoarea estimata pentru serviciile de proiectare si executie a lucrarilor de reabilitare a DJ 682 Arad – Felnac – limita cu judetul Timis, este de 21,3 milioane lei, plus TVA. Termenul de executie al lucrarilor este de 36 de luni de la data semnarii contractului, din care 30 de zile au fost alocate proiectarii, a declarat Dragan.

Potrivit sursei citate, termenul limita de depunere a ofertelor este de 1 iulie a.c..

Aflat intr-o stare avansata de degradare, tronsonul de drum Arad – Felnac a fost preluat in administrare, in anul 2012, de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratie Publice, urmand sa fie modernizat prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI), insa ulterior programul a fost desfiintat.

In urma demersurilor facute de Consiliul Judetean Arad, MDRAP a decis sa dea inapoi administratiei judetene acest drum, pentru a putea demara lucrarile de reabilitare.

Un nou pas a fost facut in primavara acestui an, Guvernul alocand circa 8,5 milioane lei in vederea inceperii lucrarilor de reabilitare, iar consilierii judeteni au aprobat o cofinantare de 788.000 lei pentru aceste lucrari.

Avand in vedere faptul ca procedurile de licitatie au fost incepute, finantare exista, cel putin pentru o parte din lucrari, putem spune ca existe premise ca lucrarile de reabilitare a drumului judetean DJ 682 sa inceapa efectiv chiar in acest an, a conchis Cristian Dragan. 

Sursa: voceatransilvaniei.ro
Cuvinte cheie: Consiliul Judetean Arad, tronsonul de drum Arad – Felnac, MDRAP

Alte stiri asemanatoare