Selectati editia dorita

Alunecări de teren pe lotul 4 al Autostrăzii Sebeș-Turda. Recepția lucrării ar putea fi întârziată

30 Mar 2018

Noi probleme la Autostrada Sebeș-Turda. Au apărut alunecări de teren pe lotul 4, care încă nici nu a fost deschis circulației. O porțiune din malul de susținere a luat-o la vale, iar muncitorii fac eforturi pentru a stabiliza pământul. Lotul 4 este finalizat în proporție de 99 la sută, însă problema apărută ar putea întârzia din nou recepția autostrăzii, anunta TVR.

Surparea s-a produs la începutul acestei săptămâni. Porțiunea de taluz care a luat-o la vale a a fisurat stratul de asfalt.

Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR: Pare că ar fi vorba de lucrări neconforme acolo. Nu vom accepta niciun fel de neconformitate, mai ales de genul acesta. În cazul în care ele vor mai apărea în perioada următoare, s-ar putea să nu acordăm recepţia.

Există, totuşi, și vești bune. La tronsonul 3 al autostrăzii au fost remediate problemele care nu au permis deschiderea circulației la ultima recepție, anunta TVR.

Sursa: stiri.tvr.ro
Cuvinte cheie: autostrada sebes-turda, autostrada bors- brasov, pod gilau, A3, DN, vigneta, pret, transport, lot 3, cnair, erovinieta, etarife

Alte stiri asemanatoare