Selectati editia dorita

Autostrada prelungita din pix, la Cluj

28 Mar 2014

Inca nu a inceput campania electorala pentru alagerile europarlamentare, dar in judetul Cluj au aparut panouri prin intermediul carora sunt laudate investitiile in infrastructura ale Guvernului Ponta. Afisele sunt colorate in rosu, culoarea PSD-ului, dar si sigla partidului este vizibila pe panourile care le ureaza drum bun soferilor. Iar numarul de kilometri de autostrada este exagerat.

 

Intrarile si iesirile din municipiul Cluj-Napoca sunt strajuite de panouri uriase pe care apare sigla PSD, dar sunt enumerate si cateva dintre investitiile Guvernului Ponta pe care PSD le sustine. Social-democratii clujeni spun ca nu e vorba de campanie electorala, ci de o campanie de...informare.

Reprezentantul Guvernului in teritoriu, prefectul Gheorghe Vuscan stie de panouri, dar nu intra in atributia sa sa le verifice.

Desi legea electorala prevede clar ca afisajul electoral in afara campaniei electorale se pedepseste cu amenda.

"Amplasarea panourilor si continutul acestora nu are legatura cu atributiile institutiei prefectului. De continutul panourilor respective raspunde unitatea administrativ teritoriala pe teritoriul careia se afla aceste panouri. Nu-mi pot permite sa comentez continutul, daca e electoral sau mai putin electoral", a spus Vuscan.

Primarul Clujului nu a verificat continutul afisajului, dar este mai degraba suparat de faptul ca PSD se lauda cu autostrada pe care, spune edilul, a facut-o el cand era premier.

"Sa inceteze sa se mai laude cu ce am facut eu, sa faca si ei ceva, cam asta e concluzia", a declarat Boc.

Astfel de afise cu sigla PSD-ului apar nu doar in Cluj-Napoca, ci si in centrul municipiului Turda.

Sursa: ziuadecj.realitatea.net
Cuvinte cheie: autostrada, cluj, psd

Alte stiri asemanatoare