Selectati editia dorita

Clujul nu va avea autobuze Mercedes

23 Aug 2017
Sursa foto: monitorul de cluj

Licitatia pentru 50 de autobuze ce urmau sa fie achizitionate de municipiul Cluj-Napoca a fost anulata. Castigatori erau cei de la Mercedes care urmau sa livreze 50 de autobuze.

Acum, după ce licitația a fost anulată, CTP Cluj-Napoca pregătește o nouă procedură de achiziție pentru 60 de autobuze, nu 50 cum era inițial.

Inițial, la licitaţia organizată de CTP au mai participat, pe lângă Mercedes, un producător de autobuze din Polonia, Solaris, şi unul din Turcia.

Acestea din urmă au făcut contestație la Consiliul Național penru Soluționarea Contestațiilor (CNSC), primind câștig de cauză.

Firmele au invocat faptul că Primăria ar fi schimbat caietul de sarcini în privința cerințelor pentru motorizare, lăsându-le ofertanților la dispoziție doar o zi pentru a-și modifica ofertele, scrie Monitorul de Cluj, care citeaza muzicainstantelor.ro

CTP Cluj-Napoca mai are în derulare o altă licitaţie pentru 15 autobuze articulate.

Parcul auto al companiei clujene are, în prezent, 243 de autobuze, 98 de troleibuze, 29 de tramvaie şi 10 microbuze.

Sursa:
Cuvinte cheie: centura de sud, circulatie, auto, primaria cluj napoca, garaje, parkinguri, sens giratoriu, circulatie, ctp, troleibuz, transport comun, autobuz, mercedes, tramvai

Alte stiri asemanatoare