Selectati editia dorita

CNADNR a aprobat solutia tehnica pentru repararea autostrazii Orastie-Sibiu

10 Aug 2016

Vor fi realizate mai mult trasee de drenare si drenuri de evacuare. "Lungimea acestor transei este de 65 m pentru 4 drenuri si de 285 m pentru doua dintre acestea, La capul aval al transeilor transversale cu lungimea de 65 m, se monteaza camine de vizitare. Intre aceste camine se realizeaza drenurile de evacuare, care unesc toate aceste camine de vizitare", se arata in comunicatul CNADNR.

"In cel mai scurt timp posibil, Proiectantul urmeaza sa intocmeasca detaliile de executie si totodata sa asigure asistenta tehnica pe intreaga perioada de executie a lucrarilor. De asemenea, solutiile de remediere aferente celorlalte zone cu degradari urmeaza sa fie realizate de catre proiectant si prezentate in cadrul CTE/CNADNR in scopul avizarii", se mai arata in comunicatul CNADNR.

Lucrarile se vor executa pe tronsonul de de 200 de metri de autostradă care s-au surpat la puţin timp după inaugurare, iar autorităţile au decis să închidă circulaţia pe întregul tronson cuprins între localităţile Cunţa şi Sălişte din Judeţul Sibiu.

Lucrarile de reparatii vor fi executate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Cluj, anunta Ziua de Cluj.

Sursa: cnadnr, ziua de cluj
Cuvinte cheie: LUCRARI, DRUMURI, AUTOSTRADA

Alte stiri asemanatoare