Selectati editia dorita

Consilier local: semafor din Manastur, pericol pentru trafic

08 Apr 2014

Semaforul de la magazinul Kaufland din cartierul Manaștur e periculos pentru pietoni, avertizeaza un consilier local din opozitie.

 


"La puțin timp dupa ce Comisia municipala de sistematizare a circulației a decis semaforizarea accesului auto in parcarea magazinului Kaufland din Manaștur, au aparut și reclamațiile șoferilor. In loc sa ajute, semafoarele montate au blocat circulația pe ambele sensuri ale strazii Campului", spune Ioan Baldea, consilier local din partea PNL si vicepresedinte al filialei locale a partidului.


"Drept urmare, dupa cateva zile de funcționare, semaforizarea s-a oprit pe intermitent. Din pacate insa, chiar și nefuncțional, unul din semafoare, cel de la trecerea de pietoni de pe strada Campului din dreptul Kaufland, este periculos pentru ca mascheaza indicatorul rutier „trecere de pietoni". Cum atat traficul rutier, cat și cel pietonal se desfașoara intens pe strada Campului, riscul de accidentare este mare pentru cei care traverseaza strada ca sa ajunga la supermarket. Acest lucru mi-a fost semnalat de mai mulți locuitori din zona".


Baldea ii cere primarului Emil Boc sa dispuna "semnalizarea corespunzatoare" a trecerii de pietoni "prin demontarea semafoarelor", astfel incat indicatoarele sa fie vizibile participanților la trafic.

Sursa: ziuadecj.realitatea.net
Cuvinte cheie: semafor manastur, consilier local, cluj

Alte stiri asemanatoare