Selectati editia dorita

Cum arată noul Porsche Cayenne Platinum, lansat pe piaţa românească

29 Apr 2016

Porsche a anunțat oficial debutul unui model special pe piața din România. Este vorba despre Cayenne Platinum Edition, o versiune echipată foarte bine, disponibilă cu două variante de motorizare.

 


În încercarea de a face din Porsche Cayenne o propunere atrăgătoare într-un segment aflat în continuă mișcare, constructorul german a lansat ediția specială Platinum. Așteptat să ajungă pe piața din România chiar din această vară, modelul Platinum beneficiază de o serie de noutăți discrete la nivel exterior.

Asta include pasaje ale roților mai mari, gândite pentru a adăposti noile jante RS Spyder din aliaj, cu dimensiunea de 20 de inch. Lista de dotări include acum și mai multe accente negre lucioase, oglinzi electrocrome, geamuri fumurii pentru locurile din spate, un asistent la parcare, faruri bi-xenon și funcție automată de reglare a lor.

Caroseria lui Cayenne Platinum Edition este oferită alături de cinci culori metalizate: Deep Black, Purpurite, Mahogany, Carrera White și Rhodium Silver. Pasajele roților vin și ele vopsite în culoarea caroseriei.

nteriorul aduce scaune îmbrăcate în piele și Alcantara, reglabile electric pe opt direcții și desăvârșite de o tetieră embosată cu logo-ul Porsche.

Pe piața din România, noul Cayenne Platinum Edition va avea un preț de pornire de 80.166 de euro pentru versunea diesel, scrie Automarket.ro.

Sursa: realitatea
Cuvinte cheie: porsche cayenne, model

Alte stiri asemanatoare