Selectati editia dorita

Cum arata noile autovehicule ale Jandarmeriei Romane

20 Dec 2013

Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane si-a imbogatit ieri parcul auto cu 21 de autovehicule, printre care autospeciale de teren de ultima generatie, opt masini cu senile si un snowmobil. Noile autovehicule vor deservi posturile si sectiile de jandarmerie montana.

 

Maiorul Marius Teodorescu, seful Serviciului Relatii Publice din cadrul Jandarmeriei Romane, a precizat ca cele 21 de mijloace de transport vor asigura interventia jandarmilor pentru salvarea si transportarea persoanelor accidentate.

Cele 21 de autovehicule au fost receptionate ieri fiind achizitionate in cadrul proiectului 'Consolidarea capacitatilor Jandarmeriei Romane'.

Noile masini vor fi fiind repartizate catre structuri ale Jandarmeriei Romane din judetele Brasov, Prahova, Dambovita, Hunedoara, Suceava, Maramures, Harghita si Centrul de Jandarmi Montan Sinaia.


Repartizarea acestor mijloace auto la nivel national a avut in vedere, in primul rand, gradul de ocupare turistica si afluxul de vizitatori in statiunile montane si balneare cele mai importante, acolo unde structurile de jandarmi desfasoara in mod foarte vizibil misiuni in sprijinul populatiei, autoritatilor locale si al turistilor romani si straini.

Sursa: capital.ro
Cuvinte cheie: jandarmerie, noile masini jandarmerie, auto

Alte stiri asemanatoare