Selectati editia dorita

Dacia Logan și Logan MCV se pregătesc pentru facelift

15 Jun 2016

După ce a lansat recent transmisia manuală robotizată, Dacia, marcă a Grupului Renault se pregătește pentru debutul versiunilor facelift pentru Logan MCV (vândut în întreaga lume) respectiv Logan (berlină) comercializat preponderent în Europa de Est și piețele emergente. AUTOpro și autopromag.ro vă prezintă în premieră și în exclusivitate primele fotografii spion cu noile versiuni ce vor fi dezvăluite în toamnă la Paris.


Deși sunt bine camuflate, fotografiile spion dezvăluie că Logan MCV va împrumuta modelul grilei frontale cu elementele decorative cromate de la Duster. Foarte posibil și în funcție de versiune, carcasele oglinzilor retrovizoare vor integra lămpile de semnal, cum este cazul versiunii actuale Prestige. Parașocurile față și spate, precum și designul farurilor și al stopurilor vor fi modificate, deși cu siguranță nu foarte mult.Nici în ceea ce privește profilul nu sunt prea mari noutăți. În ceea ce privește interiorul, se observă un volan redesenat, precum și detalii ornamentale din plastic negru lucios pentru consola centrală, precum și aeratoarele central care nu mai sunt rotunde, elemenete careau rolul de a creiona un interior mult mai modern.

De asemenea, capota portbagajului va avea un design mai curat și mai elegant decât în cazul versiunii actuale.

Nu se știe încă dacă acest facelift de la jumătatea ciclului de viață a lui Logan și Logan MCV va aduce noutăți și în privința motorizării. Dacă are fi să dăm crezare zvonurilor, gama Logan ar putea fi îmbogățită cu motorul 1.2 TCe de 123CP de la Duster, ca vârf de gamă. Noile versiuni Logan vor fi cel mai probabil prezente la Salonul Auto de la Paris din această toamnă. Mai multe detalii în revista AUTOpro.

Sursa: autopromag
Cuvinte cheie: dacia logan, mcv

Alte stiri asemanatoare