Selectati editia dorita

Editia 2014 a Salonului Auto Moto se va desfasura la inceputul lunii aprilie

28 Feb 2014

Editia 2014 a Salonului Auto Moto (SAM) se va desfasura in perioada 2-6 aprilie, in Piata Constitutiei din Bucuresti, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

 

Timp de cinci zile, la SAM Bucuresti, pe o suprafata de circa 9.000 mp - spatii interioare si peste 30.000 mp - spatii exterioare, isi vor prezenta ofertele dealeri de automobile, motociclete si scutere, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, tuning si echipamente service auto-moto, precum si companii de leasing, asigurari si firmele specializate in inchirieri auto.

Potrivit organizatorilor, la editia trecuta standurile expozantilor au fost vizitate de peste 30.000 de persoane, iar estimarile pe pentru acest an vizeaza peste 50.000 de vizitatori pasionati ai marcilor auto si moto.

"Salonul Auto Moto este o invitatie sa-ti petreci un weekend alaturi de prieteni sau familie, in centrul Capitalei, printre masini si motoare noi, de epoca, tunate sau de competitie, sa urmaresti spectacolele si demonstratiile din spatiul expozitional. Si, de ce nu, sa pleci acasa cu masina sau motocicleta /scuterul dorit la preturi speciale si pachete promotionale de exceptie", a spus Alin Caraman, organizatorul SAM. 

Sursa: business24.ro
Cuvinte cheie: Salonului Auto Moto, bucuresti, evenimente

Alte stiri asemanatoare