Selectati editia dorita

Ford a lansat maşina care se va bate cu Dacia Sandero

09 Jun 2016

Ford râvnește la succesul Dacia în segmentul mic și lansează modelul Ka+ pe piața din Europa. Mașina este produsă în India, dar a fost intens revizuită pentru a se ridica la exigențele clienților europeni.


Americanii de la Gord au lansat azi noul Ford Ka+. Chiar dacă Fiesta este cel mai popular model din segmentul B în ultimii ani, Ford vrea mai mult.

Americanii țintesc zona inferioară a clasei mici, acolo unde activează mașini accesibile cum sunt Dacia Sandero sau Kia Rio. După cum ați intuit, produsul nu este 100% european. American nici nu poate fi vorba.

Modelul Ka+ face de mai multă vreme carieră în India, sub numele de Figo, și se vinde și în America de Sud. Pentru a evita discuții despre calitatea producției și calitățile mașinii, Ka+ a fost intens revizuit înainte de a ajunge pe piața din Europa.

Cu o lungime mai mică de patru metri, Ford Ka+ promite cel mai mare spațiu din segment pe locurile din spate, la nivelul picioarelor. De asemenea, spațiul la nivelul capului este și el unul dintre cele mai mari din segment. Din păcate, compromisurile apar la nivelul portbagajului, acolo unde Ka+ și cei 270 de litri ai săi nu se pot compara cu cei 320 de litri ai lui Dacia Sandero, scrie Automarket.ro.

Sursa: realitatea
Cuvinte cheie: ford, model

Alte stiri asemanatoare