Selectati editia dorita

Mari surprize aduse de noul SUV Duster. Cum arată Grand Duster

14 Jul 2016

Pentru 2017, SUV-ul Dacia Duster este setat să include un nou model cu şapte locuri, iar pe lângă schimbările pe care le-ar putea primi s-ar afla şi un nou nume: Grand Duster, dezvăluie Autoexpress.


Planurile Dacia includ un nou Duster, iar, pentru a valorifica mai bine piaţa SUV-urilor aflată în continuă creştere, o versiune mai mare şi mai practică, cu şapte locuri, eventual sub denumirea Grand Duster, va sosi anul viitor.

"Marele Duster" urmează să adopte un nou aspect, cel puţin la exterior. Imaginile exclusive publicate de Autoexpress, ne arată un SUV a cărui forme au fost "îndulcite" faţă de aspectul oarecum pătrăţos al actualului model cu cinci locuri. Astfel putem remarca un corp mai elegant, dar care îşi păstrează robusteţea.

Pentru a menţine costurile cât mai mici, Grand Duster va folosi platforma actualei versiuni cu cinci locuri, dar cu un ampatament mărit pentru a găzdui un al treilea rând de scaune. Versiunea cu şapte locuri va măsura în jur de 4,7 metri lungime - cu 2 cm mai lung decât un Duster standard. De asemenea, versiunea standard este de aşteptat să crească cu aceeaşi lungime, până la aproximativ 4,3 metri, potrivit Promotor.ro.

Sursa: realitatea
Cuvinte cheie: dacia, suv, surprize

Alte stiri asemanatoare