Selectati editia dorita

Masinile second-hand se vand bine la sfarsit de an

14 Dec 2009

Dupa un an dezastruos pentru cei care s-au incumetat sa intre pe piata masinilor second-hand, sfirsitul de an pare sa-i fi incurajat sa tureze motoarele, intr-o ultima incercare de a face profit. Directorul Registrului Auto Roman (RAR) Cluj, Marius Pop, a remarcat ca in ultimele trei saptamini numarul masinilor care au fost aduse pentru omologare a crescut cu 20%.

 

Masinile, cel mai adesea aduse din Germania, erau zilele trecute ofertate la preturi de „dumping" in piata auto din Cluj. Nou intrate pe piata sint, in schimb, masinile din estul Europei, ajunse si ele la preturi de nimic in piata clujenilor. De cele mai multe ori, insa, sumele pentru care autoturismele sint scoase la vinzare sint la jumatate fata de aceleasi modele, cu aceleasi calitati, ofertate in aceeasi perioada a anului trecut.

Un VW Golf 3, din 1996, care in urma cu un an putea fi cumparat cu circa 3.000 de euro, acum nu costa mai mult de 1.500 de euro. Adus din Germania, unde un asemenea autoturism se vinde cu aproximativ 1.000 de euro.

Sursa: Foaia Transilvana

Alte stiri asemanatoare