Selectati editia dorita

Noua generaţie de Renault Clio se inspiră din acest model SF

06 Oct 2016

Noua generație Renault Clio va împrumuta o serie de elemente de design, conectivitate și funcții autonome de la conceptul Trezor, unul dintre cele mai spectaculoase concepte prezentate la Salonul Auto de la Paris.


Noua generație Renault Clio va împrumuta o serie de elemente de design, conectivitate și funcții autonome de la conceptul Trezor, iar lansarea este programată pentru 2018.

Renault Trezor este unul dintre cele mai spectaculoase concepte prezentate la Salonul Auto de la Paris, însă constructorul francez a precizat de la bun început că acesta nu va fi lansat în producția de serie, întrucât reprezintă un simplu exercițiu de design.

Cu toate acestea, unele elemente ale conceptului, printre care se numără designul, conectivitatea sau funcțiile autonome, vor reprezenta o sursă de inspirație pentru noua generație Renault Clio, programată să apară undeva în cursul anului 2018.

"Regulile s-au schimbat. Trebuie să adăugăm mai multe funcții autonome, ecrane, informații, tehnologie și rafinament în mașinile noastre. Este o mare provocare, dar ne bucurăm să avem acest lux", spune Laurens van den Acker, designerul-șef al celor de la Renault.

Sursa: realitatea
Cuvinte cheie: renault, clio, sf

Alte stiri asemanatoare