Selectati editia dorita

Peugeot Citroën colaborează cu IBM pentru realizarea unei game de vehicule conectate

03 Apr 2014

Provocarea pentru producătorii de automobile este integrarea de valoare generată de procesarea şi analizarea în timp real a datelor de la vehiculul conectat. Automobilele de astăzi furnizează milioane de puncte de informaţii valoroase, în timp ce dispozitivele mobile – precum telefoanele mobile – joacă un rol esenţial în viaţa oamenilor, potrivit oficialilor celor două companii.

 

PSA Peugeot Citroën şi IBM colaborează pentru a integra şi analiza în timp real volumele mari de date de la maşini, telefoane mobile, semnale de trafic, semafoare şi alte surse pentru a furniza informaţii vehiculelor conectate. „Se preconizează că această inovaţie şi colaborare cu IBM va oferi servicii noi, esenţiale pentru conducatorii auto şi pasageri”, a declarat Brigitte Courtehoux, Director Cars & Connected Services Business Unit, PSA Peugeot Citroën.

Grupul Peugeot Citroën a vândut 2,8 milioane de maşini la nivel mondial în 2013, dintre care 42% în afara Europei. Al doilea producător auto european, a realizat o cifră de afaceri de 54 de miliarde de euro în 2013.

Sursa: forbes.ro
Cuvinte cheie: ibm, peugeot, vehicule conectate

Alte stiri asemanatoare