Selectati editia dorita

Se surpa si autostrada Sebes-Turda!

08 Sep 2017
sursa: ziuadecj.realitatea.net

Un deal din apropierea șantierul autostrăzii Turda - Sebeș, aflată în construcție, vine la vale. Știrea a fost publicată ieri în exclusivitate de ZIUA de CLUJ. A apărut o surpare de circa un metru și jumătate la un deal aflat pe granița dintre județele Alba și Cluj, iar acum se fac studii geotehnice pentru a se găsi cea mai bună soluție pentru stabilizarea versantului. Constructorul susține, însă, că situația este sub control și ca tronsonul 4 al autostrăzii A10 va fi terminat așa cum a fost stabilit: până la finalul acestui an.

Reprezentantii societății Porr Construct SRL susțin că aceasta este a opta alunecare de teren de pe tronsonul de 16,3 kilometri pe care îl edifică și că va fi stopată la fel ca precedentele șapte. Ieri, inginerii unei firme subcontractoare forau dealul pentru a găsi soluții.

”Există o alunecare de teren, dar s-au demarat studiile geotehnice, iar lucrările vor fi terminate așa cum s-a anunțat, anul acesta”, a declarat Radu Băruță, șef DRDP Cluj pentru ZIUA DE CLUJ
Sursa: ziuadecj.realitatea.net/

Alte stiri asemanatoare