Selectati editia dorita

Soselele MORTII in Transilvania de Nord-Vest. HARTA drumurilor unde au avut loc cele mai multe accidente grave

26 Mar 2014

Fie ca sunt vitezomani care se cred singuri pe strazi, fie soferi beti la volan sau pietoni neatenti, toti provoaca adevarate tragedii rutiere. VoceaTransilvaniei.ro va prezinta harta “soselelor mortii din Transilvania de Nord-Vest”, locuri in care moartea vine in doar o fractiune de secunda.

 

CLUJ

Aproape jumatate din accidentele grave din primele doua luni din judetul Cluj, in orasul resedinta de judet


In primele doua luni ale anului 2014 in judetul Cluj au avut loc 48 de rutiere grave, conform datelor furnizate pentru voceatransilvaniei.ro de Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Cluj. In Cluj-Napoca s-au produs 21 de acccidente grave, aproape jumatate din total. De altfel din cele 48 de accidente grave produse in judetul Cluj in ianuarie si februarie 2014 un numar de 38 dintre acestea au avut loc pe raza localitatilor. In afara localitatilor, in perioada amintita s-au produs 10 accidente rutiere grave; 2 dintre acestea s-au produs in afara localitatii Poieni.

Cel mai grav accident, la Poieni

Dealtfel unul din accidentele din proximitatea localitatii Poieni, petrecut in luna ianuarie, a fost cel mai grav accident produs in acest inceput de an in judetul Cluj, fiind soldat cu cinci persoane decedate.

Accidentul s-a petrecut pe DN 1 – E 60, intre localitatile Huedin si Poieni. O masina de teren, in care se aflau cinci pasageri si care circula dinspre Cluj-Napoca spre Oradea a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un autocar care circula din sens opus. Trei pasageri din masina de teren au decedat, iar alte doua persoane au fost transportate de urgenta la spital. Una dintre ele a murit inainte de a ajunge in incinta unitatii medicale, iar cealalta a intrat in operatie, dar nu a mai putut fi salvata si a decedat ulterior.

Citeste continuarea: http://www.voceatransilvaniei.ro/soselele-mort/

Sursa: voceatransilvaniei.ro
Cuvinte cheie: accidente rutiere, transilvania, soselele mortii

Alte stiri asemanatoare