Selectati editia dorita

Sportivii romani, sprijiniti de Mercedes

14 Mar 2014

Sportivii romani din trei federatii au la dispozitiie trei autovehicule noi.

 

Trei organizatii sportive romanesti au incheiat parteneriate cu Mercedes-Benz Romania. Astfel, Federatia Romana de Tenis, Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern si Fundatia Olimpica Romana au primit de la  brandul german cate un Mercedes-Benz Vito, pe care il vor putea utiliza timp de trei ani in activitatile pe care le vor desfasura. 

Boris Billich, CEO Mercedes-Benz Romania, a subliniat ca sprijinul brandului se adreseaza nu doar sportivilor de top, ci si celor care sunt pe cale sa devina, de aceea a ales sa se adreseze federatiilor. La conferinta au fost prezenti, alaturi de Boris Billich, Ion Tiriac, Gabriela Szabo, in calitate de Ministru al Tineretului si Sportului, Andreea Raducan in calitate de Ambasador si Coordonator PR al Fundatiei Olimpice Romane si  Camelia Potec, in calitatea sa de presedinta a Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern.  Ministrul Tineretului si Sportului si fosta sportiva de performanta Gabriela Szabo a adaugat ca sprijinul unui brand este foarte important in strangerea de fonduri. 

Ion Ţiriac a tinut sa mentioneze ca inca asteapta sa vada rezultate la demersurile sale de a infiinta o fundatie  a sportului romanesc.  La inceputul acestui an Ion Ţiriac anunta ca va dona 100 de milioane de dolari pentru aceasta, dar asteapta o  Lege a Fundatiilor care sa scuteasca deimpozite sumele rulate.

Sursa: forbes.ro
Cuvinte cheie: mercedes, sportivi romani, boris billich

Alte stiri asemanatoare