Selectati editia dorita

Viitoarea Dacia Duster va avea și o versiune cu 7 locuri

13 Jul 2016

Aveţi în plan achziţionarea unui vehicule de teren cu un raport prestaţii/preţ greu de egalat? Sunteţi în căutarea unui crossover care să poată găzdui până la 7 persoane? Nu trebuie decât să aşteptaţi lansarea pe piaţă a viitoarei Dacia Duster.


Anul viitor Dacia va lansa pe piaţa europeană un nou Duster. Cu un design care lasă deoparte aproape toate caracteristicile actuale şi care, în opinia unor apropiaţi ai mărcii, dă o idee despre aspectul tutror modelelor Dacia care vor fi lansate după 2017, viitorul model va avea un aer mai puternic şi mai elegant fără a renunţa însă la capacităţile off-road lăudate de specialiştii din întreaga lume. Conform jurnaliştilor de la AutoExpress şi imaginilor date publicităţii de revista britanică, modelul Duster care va ajunge pe piaţa europeană în 2017 va fi mai întâi comercializat în varianta standard, cu cinci locuri, pentru ca un an mai târziu să ajungă la clienţi şi o versiune alungită care va permite transportul a şapte persoane. În timp ce prima variantă va avea o lungime de 4,5 m - cu circa 20 cm mai mult decât în prezent -, versiunea cu şapte locuri va atinge 4,7 metri şi ar putea purta numele Grand Duster după reţeta fraţilor săi din grupul Renault.

Deocamdată nu sunt disponibile detalii despre modificările pe care le va suferi modelul din punct de vedere tehnic însă este posibil ca acesta să beneficieze de o nouă platformă derivată din CMF-ul Alianţei Renault-Nissan.

Sursa: capital
Cuvinte cheie: cluj, dacia duster, 7 locuri

Alte stiri asemanatoare