Selectati editia dorita

Louis Berger a câştigat un contract de 3,3 mil. euro cu Compania de Apă Oradea

 

Louis Berger a câştigat un contract de 3,3 mil. euro cu Compania de Apă Oradea
Galerie imagini (1 imagine)
Compania de Apă Oradea a atribuit un contract în valoare de circa 14 mil. lei (3,3 mil. euro), TVA inclus, asocierii dintre companiile Louis Berger şi Safege, ce prevede servicii de supervizare a lucrărilor din cadrul proiectului ''Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Bihor", finanţat din Fondul de Coeziune. Implemenatrea va fi efectuată pe parcursul a 44 de luni.

 

Conform contractului de servicii, asocierea dintre Louis Berger şi Safege va asigura asistenţa tehnică pentru supervizarea a 14 contracte de lucrări referitoare la captare, transport, tratarea apei şi apei uzate din judeţul Bihor. Supervizarea va sprijini implementarea şi monitorizarea proiectului ''Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Bihor'', în valoare de circa 83 mil. euro, fără TVA, din care finanţarea nerambursabilă din Fondul de Coeziune este de 63,5 mil. euro.

 

Sursa: Ziarul Financiar

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Un nou magazin Lidl in Oradea

  Un nou magazin Lidl in Oradea

  18-10-2012

  Incepand de joi, 18 octombrie, 2012, oradenii isi pot face cumparaturile inca intr-un magazin Lidl. Acesta este situat pe strada Tudor Vladimirescu, vizavi de Penny Market si Hotel Nevis.

 • Peste 16.500 de bihoreni au solicitat sprijinul de seceta

  Peste 16.500 de bihoreni au solicitat sprijinul de seceta

  17-10-2012

  Peste 16.500 de fermieri bihoreni au depus la Directia pentru Agricultura Bihor cereri in vederea obtinerii ajutorului pentru compensarea efectului fenomenului de seceta manifestat in anul agricol 2011-2012.

 • Invazia americana: Concernul Emerson va investi 150 de milioane de euro la Oradea

  Invazia americana: Concernul Emerson va investi 150 de milioane de euro la Oradea

  03-10-2012

  A durat, dar a meritat. Dupa noua luni de negocieri cu grupul american Emerson, Primaria a semnat joia trecuta contractul de concesiune pentru o suprafata de 14 hectare de teren in Parcul Industrial Euro Business din Soseaua Borsului.

 • Emerson investeste 50 mil. € la Oradea in a doua fabrica locala si extinde centrul de productie din Cluj

  Emerson investeste 50 mil. € la Oradea in a doua fabrica locala si extinde centrul de productie din Cluj

  28-09-2012

  Grupul american Emerson, cu afaceri glo­ba­le de peste 24 mld. dolari, este pregatit pentru extinderea afacerii din Romania si tin­teste in urmatorii ani investitii totale de circa 65 mil. euro, plus recrutarea a 2.900 de oameni. Banii vor merge atat la Cluj, unde vor fi de­rulate investitii de 15 milioane de euro, dar mai ales la Oradea, unde vor fi alocate fonduri de 50 mil. euro pentru construirea unei noi fabrici.

 • Creditorii au decis: Proges Oradea isi poate continua activitatea

  Creditorii au decis: Proges Oradea isi poate continua activitatea

  26-09-2012

  Importatorul si distribuitorul de materiale pentru amenajari interioare Proges Oradea, intrat in insolventa in luna iulie pentru datorii de 100 milioane de euro, isi va continua activitatea, potrivit strategiei aprobate de adunarea creditorilor, relateaza Mediafax.

 • Prejudiciu de peste 40.000 de lei la o firma din Bihor

  Prejudiciu de peste 40.000 de lei la o firma din Bihor

  13-09-2012

  Administratorul unei firme din Marghita si alti cinci bihoreni sunt acuzati de politistii de investigare a fraudelor ca au prejudiciat patru unitati bancare cu peste 400.000 lei, prin inselaciune, fals si uz de fals.

 • Vremuri grele pentru CET Oradea

  Vremuri grele pentru CET Oradea

  11-09-2012

  Ordinul de retragere a licentei CET Oradea ramane valabil. Instanta a respins cererea operatorului de termoficare.

 • Vremuri grele pentru CET

  Vremuri grele pentru CET

  10-09-2012

  Vestile proaste continua sa vina pentru Electrocentrale Oradea SA. Dupa ce a ramas fara licenta de operare in luna iunie a acestui an, iata ca nici actiunile pe care operatorul le-a intreprins in instanta pana acum nu se bucura de succes.

 • Asociatia Firmelor Bihorene pregateste un program de discounturi intre 4 si 50% pentru angajatii oradeni

  Asociatia Firmelor Bihorene pregateste un program de discounturi intre 4 si 50% pentru angajatii oradeni

  07-09-2012

  Angajatii oradeni vor putea beneficia de discounturi intre 4 si 50% la achizitionarea de bunuri si produse. Asociatia Firmelor Bihorene pregateste lansarea cardului AFB Advantage care va fi distribuit celor 8.938 de angajati ai firmelor bihorene membre ale organizatiei pentru a putea face cumparaturi la preturi reduse.

 • Oradea finalizeaza in acest an o investitie de 24 mil. lei intr-un centru oncologic

  Oradea finalizeaza in acest an o investitie de 24 mil. lei intr-un centru oncologic

  06-09-2012

  Primaria Oradea deruleaza o investitie totala de circa 24,5 mil. lei (peste 5 mil. euro) ce prevede realizarea unui centru oncologic in municipiu.

 • CET reinoieste contractele cu firmele si consumatorii care stau la casa

  CET reinoieste contractele cu firmele si consumatorii care stau la casa

  31-08-2012

  Oficiul de Cadastrul si Publicitate Imobiliara Bihor (OCPI) isi va depasi in aceasta toamna planul la incasari. Din buzunarul oradenilor! Nu mai putin de 7.000 de consumatori ai Electrocentrale, din care circa 2.500 de oradeni care locuiesc la casa si cam 4.500 de firme, au fost somati de CET in ultimele doua luni sa faca demersuri pentru reinoirea contractelor cu furnizorul de energie termica.

 • Tony Shopping Park a primit aviz

  Tony Shopping Park a primit aviz

  24-08-2012

  Comisia consultativa pe probleme de circulatie si transport rutier in Oradea si-a dat avizul pentru lucrarea „Centru Comercial si de Servicii "Tony Shopping Park", situat pe strada Ogorului, in spatele Era Shopping Park, care va include si magazinul Baumax.

 

All news

   

  Abonare Newsletter

     
  * Adresa de mail:
     
   

   

  Sus

  Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
  Contact

  RECOMANDAM: