Selectati editia dorita

Ajutoarele in alimente pentru someri si pensionari se distribuie saptamana viitoare

 

Ajutoarele in alimente pentru someri si pensionari se distribuie saptamana viitoare
Galerie imagini (1 imagine)
Pentru a doua oara de cand a inceput programul de distribuire a alimentelor pentru nevoiasi, ajutoarele au fost suspendate de Administratia Social Comunitara Oradea. Ajutoarele se vor relua saptamana viitoare.

 

Intrucat stocul de ajutoare alimentare, distribuite categoriilor defavorizate, s-a epuizat Administratia Sociala Comunitara Oradea a suspendat distribuirea alimentelor care se acordau pensionarilor, somerilor si nevoiasilor care traiesc din ajutorul social.

 

Distribuirea alimentelor se va relua, incepand cu data de luni, 27 septembrie, ora 8.00, la fosta cantina de pe str. Primariei,  nr. 3. Pentru ca se va ridica o cantitate de 25,5 kg/beneficiar, acestia sunt rugati sa vina pregatiti pentru a transporta alimentele

 

Sursa: Adevarul

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • 1,5 milioane pentru Baza Sportiva Iosia

  1,5 milioane pentru Baza Sportiva Iosia

  23-10-2012

  Administratia Imobiliara Oradea a incheiat contractul de executie pentru proiectarea si executia reabilitarii, modernizarii si extinderii bazei sportive din Iosia.

 • Distribuie cereri de ajutor termic

  Distribuie cereri de ajutor termic

  22-10-2012

  Administratia Sociala Comunitara Oradea (ASCO) a inceput distribuirea formularelor pentru acordarea ajutorului de incalzire la sediul din strada Primariei si la centrele multifunctionale pentru varstnici.

 • Schimba Maternitatea Oradea!

  Schimba Maternitatea Oradea!

  19-10-2012

  Un tur privind evolutia lucrarilor la sectia de obstetrica si ginecologie a Spitalului Judetean Oradea, dar si la Stationar 1 al Spitalul Judetean, de pe str. Gheorghe Doja, a conturat configuratii noi la aceste unitati medicale. La sectia de obstetrica - ginecologie se vizeaza reducerea pierderilor respectiv eficientizarea in proportie de peste 50%, prin restructurare.

 • Se dau biletele de tratament

  Se dau biletele de tratament

  10-10-2012

  Casa Judetana de Pensii (CJP) Bihor a primit repartitia pentru seria a 13-a de bilete de tratament, incepand cu data de 21.10.2012.

 • Hala moderna la Piata Cetate Oradea

  Hala moderna la Piata Cetate Oradea

  05-10-2012

  In mod sigur, cumparatorii nu vor mai evita sa intre in hala de la Piata Cetate. Aceasta si-a schimbat complet infatisarea.Pe partile laterale ale halei sunt in curs de amenajare 37 de module de 3,5X3 metri, iar in interior se amplaseaza 104 mese noi, dispuse pe patru randuri.

 • Sold comercial negativ in judetul Bihor

  Sold comercial negativ in judetul Bihor

  04-10-2012

  Şi în luna mai 2012, firmele din Bihor au importat mai mult decât au exportat. Conform ultimelor date ale Direcţiei Judeţene de Statistică (DJS), în judeţul Bihor, exporturile FOB au însumat 192.891 mii euro, iar importurile CIF au însumat 203.109 mii euro.

 • Buget judetean rectificat pe drumuri

  Buget judetean rectificat pe drumuri

  03-10-2012

  Consiliul Judetean si-a rectificat bugetul pe 2012 cu circa 2 milioane de lei noi. In plus, din acesti bani, 749.000 de lei noi reprezinta sume noi alocate bugetului judetean, pe filiera Directiei Generale a Finantelor Publice - cota cuvenita judetului Bihor din TVA.

 • Bilantul lui Bodog: bani pentru aparatura si locuri in plus la facultate

  Bilantul lui Bodog: bani pentru aparatura si locuri in plus la facultate

  01-10-2012

  Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, dr. Florian Bodog, a aparut vineri la sediul PSD Bihor, pentru a aratat modul in care a ajutat Bihorul in cele mai putin de cinci luni, de cand este in conducerea ministerului.

 • Tramvai nou, dar pe platforma la Oradea

  Tramvai nou, dar pe platforma la Oradea

  28-09-2012

  Tramvaiul cu podea joasa produs la Arad a ajuns si la Oradea. Insa nu pe sine, ci pe o platforma rutiera. Produs de febrica Astra Vagoane Calatori SA, tramvaiul a ajuns la Oradea direct de la expozitia InnoTrans din Berlin. In prealabil, mai fusese prezentat doar la Arad si Bucuresti.

 • Primaria Oradea investeste 2 mil. lei in constructia unui pod

  Primaria Oradea investeste 2 mil. lei in constructia unui pod

  25-09-2012

  Primaria Oradea va finaliza luna viitoare o investitie in valoare de peste 2 mil. lei (470.000 de euro) pentru constructia unui nou pod peste raul Crisul Repede.

 • O noua serie de bilete de tratament

  O noua serie de bilete de tratament

  21-09-2012

  Casa Judeteana de Pensii Bihor a primit repartitia pentru seria a 12-a de bilete de tratament, incepand cu data de 3 octombrie.

   

 • Consiliul Judeţean spune că nu distribuie mere în şcoli din cauza APIA

  Consiliul Judeţean spune că nu distribuie mere în şcoli din cauza APIA

  19-09-2012

  Conducerea Consiliului Judeţean respinge orice responsabilitate pentru faptul că elevii bihoreni încă nu primesc în şcoli, alături de produse de panificaţie şi lactate, şi mere.

 • BNR menține dobânda cheie la 1,75%, același nivel din mai 2015

  05-02-2016

  BNR menține dobânda cheie la 1,75%, același nivel din mai 2015

  Consiliul de Administrație al Băncii Naționale a României (BNR) a decis, vineri, menținerea dobânzii cheie la 1,75% pe an și păstrarea nivelurilor actuale ale ratelor rezervelor minime obligatorii aplicabile pasivelor în lei și în valută ale instituțiilor de credit, se arată într-un comunicat al băncii centrale, transmis AGERPRES. De asemenea, CA al BNR a decis gestionarea adecvată a lichidității din sistemul bancar.

 • Agricultura, sectorul auto, comerțul online și dezvoltarea de software - variante viabile pentru investiții în 2016

  05-02-2016

  Agricultura, sectorul auto, comerțul online și dezvoltarea de software - variante viabile pentru investiții în 2016

  Investiţiile în domeniul agricol, cum ar fi pomii fructiferi sau produsele bio, şi investiţiile în sectorul auto, comerţul online sau dezvoltarea de software sunt variante viabile pentru 2016, potrivit unei analize Wise Finance Solutions referitoare la cele mai potrivite domenii în care să investească antreprenorii din România.

 

All news

   

  Abonare Newsletter

     
  * Adresa de mail:
     
   

   

  Sus

  Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
  Contact

  RECOMANDAM: