Selectati editia dorita

Preh angajeaza 200 de persoane la fabrica de la Ghimbav

 

Preh angajeaza 200 de persoane la fabrica de la Ghimbav
Galerie imagini (1 imagine)
Producatorul de componente auto Preh va angaja la fabrica din Ghimbav peste 200 de perosoane, in urma extinderii capacitatii de productie, investitie de aproximativ 4,5 milioane de euro, a declarat directorul general al subsidiarei din Romania, Mihaela Forgaciu.

 

Preh Romania produce la Ghimbav sisteme electronice de comanda, actionare si control pentru Volkswagen si Audi, iar anul acesta a devenit furnizor BMW pentru seriile X1,X3, X5 si seria 6 Cabrio. "Am extins suprafata fabricii cu 2.000 de metri patrati, ajungand astfel la 8.300 metri patrti si am dublat capacitatea de productie la 3 milioane de piese anual", a precizat Forgaciu.

 

Sursa: Wall-Street

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Cum puteti inchide anticipat un contract de leasing

  31-03-2015

  Cum puteti inchide anticipat un contract de leasing

  Vanzarea bunului altuia, o institutie introdusa in legislatia romaneasca prin adoptarea Noului Cod Civil, rezolva o serie de probleme care erau intalnite in practica de catre cei care urmau sa dobandeasca dreptul de proprietate asupra unui bun si doreau sa dispuna de acel bun inainte de a deveni proprietari, arata o analiza a Casei de Avocatura Ionescu si Sava.

 • Consiliul Fiscal da aviz negativ modificarii Codului fiscal

  31-03-2015

  Consiliul Fiscal da aviz negativ modificarii Codului fiscal

  Consiliul Fiscal sustine, in opi­nia referitoare la pro­iec­tul de modificare a Codului fiscal, ca masurile de relaxare fiscala pro­puse de Guvern vor impinge deficitul fis­cal si cel structural dincolo de limitele co­venite cu UE, prin urmare nu sunt bine-ve­nite. In replica, premierul Victor Ponta sustine ca avizul negativ pe care consiliul l-a dat pro­iec­tu­lui mentionat este firesc, dat fiind ca in­stitutia a fost creata in timpul lui Tra­ian Basescu si prin urmare sustine politica acestuia.

 

All news

   

  Abonare Newsletter

     
  * Adresa de mail:
     
   

   

  Sus

  Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
  Contact

  RECOMANDAM: