Selectati editia dorita

Preh angajeaza 200 de persoane la fabrica de la Ghimbav

 

Preh angajeaza 200 de persoane la fabrica de la Ghimbav
Galerie imagini (1 imagine)
Producatorul de componente auto Preh va angaja la fabrica din Ghimbav peste 200 de perosoane, in urma extinderii capacitatii de productie, investitie de aproximativ 4,5 milioane de euro, a declarat directorul general al subsidiarei din Romania, Mihaela Forgaciu.

 

Preh Romania produce la Ghimbav sisteme electronice de comanda, actionare si control pentru Volkswagen si Audi, iar anul acesta a devenit furnizor BMW pentru seriile X1,X3, X5 si seria 6 Cabrio. "Am extins suprafata fabricii cu 2.000 de metri patrati, ajungand astfel la 8.300 metri patrti si am dublat capacitatea de productie la 3 milioane de piese anual", a precizat Forgaciu.

 

Sursa: Wall-Street

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Renovarea TNB: constructorii mai negociază lucrări de 10,5 milioane de euro cu Ministerul Culturii

  22-09-2014

  Renovarea TNB: constructorii mai negociază lucrări de 10,5 milioane de euro cu Ministerul Culturii

  Lucrările de renovare a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale" din Bucureşti (TNB), programate la finalizare în noiembrie anul acesta, vor costa în total 59 milioane de euro după ce constructorii care au primit contractul iniţial au descoperit probleme care vor mai costa autorităţile 10,5 mil. euro, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

 • Medicii stomatologi fac un business de 100 de milioane de euro

  22-09-2014

  Medicii stomatologi fac un business de 100 de milioane de euro

  Serviciile stomatologice formează un business de 100 mil. euro, care a cres­cut cu 40% în timpul crizei, dar care este extrem de fragmentat, cu peste 3.700 de companii, doar trei reuşind să aibă o cifră de afaceri de peste 1 mil. euro.

 

All news

   

  Abonare Newsletter

     
  * Adresa de mail:
     
   

   

  Sus

  Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
  Contact

  RECOMANDAM: