Selectati editia dorita

Francezii de la Webhelp trec de 1.000 de angajati in Romania

 

Francezii de la Webhelp trec de 1.000 de angajati in Romania
Galerie imagini (1 imagine)
Webhelp, filiala locala a fur­nizo­rului francez de servicii de tip call-center care a in­trat pe piata in 2007 prin achi­zitia unei companii a familiei Talpes, a ajuns deja la aproape 800 de angajati si intentioneaza sa recruteze inca 200 de per­soa­ne pana la finalul anului. Compania are sedii in Bucuresti (unde lucreaza 600 de anga­jati) si in Galati (200 de persoane), iar noile re­crutari vor fi facute in special in Bucuresti.

 

"Avem bugetate 200 de noi recrutari anul acesta, pentru ca exista un interes foarte mare din partea clientilor din Europa pentru exter­na­lizarea unor activitati in Romania, asa ca sun­tem pregatiti sa crestem capacitatea", a spus Mihaela Rusu, directorul general al Webhelp Romania.

 

Sursa: Ziarul Financiar

Cuvinte cheie: Romania, angajati, Webhelp, Capitala

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Câştigul salarial mediu a scăzut în luna mai. Ce sectoare au înregistrat cele mai mari scăderi

  07-07-2015

  Câştigul salarial mediu a scăzut în luna mai. Ce sectoare au înregistrat cele mai mari scăderi

  Câştigul salarial mediu a fost în luna mai de 1.806 lei net, în scădere cu 51 lei (2,7%) faţă de luna precedentă, când au fost acordate primele de Paşte, potrivit datelor anunţate marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS).

 • Minunile din bugetul statului

  07-07-2015

  Minunile din bugetul statului

  Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a descoperit alchimia înmulţirii banilor. Rezultatele colectării fondurilor la bugetul statului, în primele şase luni ale acestui an, sunt cu adevărat spectaculoase. Iată cifrele veniturilor bugetare pe primele şase luni ale acestui an: veniturile bugetare au ajuns la 96 miliarde lei, cu 4,4% mai mult decât nivelul prognozat şi cu 8,8% mai mult decât aceeaşi perioadă a anului trecut.

 

All news

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: