Selectati editia dorita

Francezii de la Webhelp trec de 1.000 de angajati in Romania

 

Francezii de la Webhelp trec de 1.000 de angajati in Romania
Galerie imagini (1 imagine)
Webhelp, filiala locala a fur­nizo­rului francez de servicii de tip call-center care a in­trat pe piata in 2007 prin achi­zitia unei companii a familiei Talpes, a ajuns deja la aproape 800 de angajati si intentioneaza sa recruteze inca 200 de per­soa­ne pana la finalul anului. Compania are sedii in Bucuresti (unde lucreaza 600 de anga­jati) si in Galati (200 de persoane), iar noile re­crutari vor fi facute in special in Bucuresti.

 

"Avem bugetate 200 de noi recrutari anul acesta, pentru ca exista un interes foarte mare din partea clientilor din Europa pentru exter­na­lizarea unor activitati in Romania, asa ca sun­tem pregatiti sa crestem capacitatea", a spus Mihaela Rusu, directorul general al Webhelp Romania.

 

Sursa: Ziarul Financiar

Cuvinte cheie: Romania, angajati, Webhelp, Capitala

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Rompan: reducerea TVA la paine de la 25% la 9%, benefica; evaziunea fiscala a scazut cu 20% intr-un an

  19-09-2014

  Rompan: reducerea TVA la paine de la 25% la 9%, benefica; evaziunea fiscala a scazut cu 20% intr-un an

  Reducerea TVA la paine, produse de morarit si panificatie, de la 24% la 9%, care a intrat in vigoare de la 1 septembrie anul trecut, a generat o scadere a evaziunii fiscale cu 20%, respectiv cu 200 milioane de lei, iar productia fiscalizata de faina si paine a crescut cu 19%, cu 280.000 de tone. In schimb, Ministerul Finantelor estimeaza ca evaziunea fiscala s-a redus cu 300 de milioane de lei.

   

 • Angajaţii multinaţionalelor din industria berii au salarii medii brute de peste 1.000 de euro

  19-09-2014

  Angajaţii multinaţionalelor din industria berii au salarii medii brute de peste 1.000 de euro

  ♦ Ursus, Heineken şi Bergenbier, cele mai mari companii din industria berii, au avut anul trecut salarii brute medii de peste 1.000 de euro ♦ Cu un nivel mediu brut de 1.300 de euro, Bergenbier oferă cele mai ridicate salarii din sectorul producţiei de bere, iar la polul opus cel mai slab plătiţi sunt salariaţii URBB, companie care nu este controlată de niciunul dintre liderii mondiali ♦ Toate companiile şi-au majorat bugetele de salarii în 2013.

 

All news

 • Calendarul taxelor si impozitelor pe 2014. De cand se percep penalitati

  08-01-2014

  Calendarul taxelor si impozitelor pe 2014. De cand se percep penalitati

  Taxele si impozitele sunt percepute de stat dupa un calendar intocmit de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). Acesta stabileste termenele limita pana la care contribuabilii persoane fizice sau juridice trebuie sa depuna la unitatea fiscala unde sunt arondati documentele fiscale si sa faca platile anticipate aferente impozitelor care trebuie platite. Calendarul Fiscal trebuie respectat deoarece depasirea termenelor atrage dupa sine penalizari si amenzi.

   

   

 • Decizie fara precedent luata de BNR. Rata dobanzii de politica monetara redusa la un nivel record

  08-01-2014

  Decizie fara precedent luata de BNR. Rata dobanzii de politica monetara redusa la un nivel record

  BNR a luat decizia istorica de a cobori la un nivel record rata dobanzii de politica monetara, de la 4% la 3,75% si de a lasa mai multa lichiditate in piata bancara, in speranta ca bancherii vor da drumul creditarii.

   

 • RATB schimba traseele autobuzelor de noapte

  08-01-2014

  RATB schimba traseele autobuzelor de noapte

  Zece linii de noapte vor fi reorganizate incepand cu 11 ianuarie 2014, anunta RATB. Decizia a fost luata dupa ce s-a inregistrat un numar scazut de calatori pe cele zece linii in cauza.

   

 • Sase scoli din Bucuresti vor fi modernizate: Una va avea bazin de inot acoperit si sala de fitness

  08-01-2014

  Sase scoli din Bucuresti vor fi modernizate: Una va avea bazin de inot acoperit si sala de fitness

  Sase scoli din Sectorul 2 al Capitalei vor fi modernizate la noi standarde europene. Lucrarile vor viza in cea mai mare parte reamenajarea unitatilor de invatamant prin extinderea unor corpuri de cladire existente dar si dotarea acestora cu sali si terenuri de sport in aer liber, la care se adauga un bazin de inot acoperit si o sala de fitness. Investitiile vor fi acoperite din bugetul administratiei locale. 

   

 • Spagi in posete, diamante si leasing la masini, la Scoala 10

  08-01-2014

  Spagi in posete, diamante si leasing la masini, la Scoala 10

  Mama care a indraznit sa faca publice cererile de spaga primite de la invatatoarea copilului sau de la scoala 10 a acordat un interviu in exclusivitate Simonei Tache, interviu in care vorbeste despre spagile practicate, care ajungeau chiar si la posete, diamante sau leasingul la masini. 

   

 • Parcare subterana, spatii verzi si iluminat arhitectural in zona Piata Matache

  08-01-2014

  Parcare subterana, spatii verzi si iluminat arhitectural in zona Piata Matache

  Primaria Capitalei va finaliza pana la sfarsitul acestui luni primul tronson al Diametralei Buzesti-Berzei - Uranus, cuprins intre Piata Victoriei si strada Vasile Parvan. Odata cu finalizarea acestei lucrari, Primaria a demarat si un proiect de revitalizare a zonei in cauza. Municipalitatea organizeaza un concurs de solutii pentru amenajarea zonei Piata Matache.

   

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: