Selectati editia dorita

Immochan pregateste santiere de 120 mil. € in Bucuresti si Brasov

 

Immochan pregateste santiere de 120 mil. € in Bucuresti si Brasov
Galerie imagini (1 imagine)
Immochan, divizia de dezvoltare imobiliara a grupului francez Auchan, a obtinut la inceputul acestui an autori­zatiile de construire si pregateste santierele care vor transforma doua foste platforme industriale - Tricodava in Bucuresti si Tractorul in Brasov - in centre comerciale, in urma unor investitii estimate la peste 120 mil. euro.

 

„Atat proiectul din Brasov, cat si cel din Bucuresti au fost autorizate in luna ianuarie, iar in prezent ne aflam in faza de definitivare a caietelor de sarcini pentru demararea licitatiei pentru lucrari. Santierele ar trebui deschise in lunile mai-iunie", a declarat pentru ZF Tatian Diaconu, managing director al Immochan Romania.

 

Sursa: Ziarul Financiar

 

 

Alte stiri asemanatoare

 

All news

 • Calendarul taxelor si impozitelor pe 2014. De cand se percep penalitati

  08-01-2014

  Calendarul taxelor si impozitelor pe 2014. De cand se percep penalitati

  Taxele si impozitele sunt percepute de stat dupa un calendar intocmit de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). Acesta stabileste termenele limita pana la care contribuabilii persoane fizice sau juridice trebuie sa depuna la unitatea fiscala unde sunt arondati documentele fiscale si sa faca platile anticipate aferente impozitelor care trebuie platite. Calendarul Fiscal trebuie respectat deoarece depasirea termenelor atrage dupa sine penalizari si amenzi.

   

   

 • Decizie fara precedent luata de BNR. Rata dobanzii de politica monetara redusa la un nivel record

  08-01-2014

  Decizie fara precedent luata de BNR. Rata dobanzii de politica monetara redusa la un nivel record

  BNR a luat decizia istorica de a cobori la un nivel record rata dobanzii de politica monetara, de la 4% la 3,75% si de a lasa mai multa lichiditate in piata bancara, in speranta ca bancherii vor da drumul creditarii.

   

 • RATB schimba traseele autobuzelor de noapte

  08-01-2014

  RATB schimba traseele autobuzelor de noapte

  Zece linii de noapte vor fi reorganizate incepand cu 11 ianuarie 2014, anunta RATB. Decizia a fost luata dupa ce s-a inregistrat un numar scazut de calatori pe cele zece linii in cauza.

   

 • Sase scoli din Bucuresti vor fi modernizate: Una va avea bazin de inot acoperit si sala de fitness

  08-01-2014

  Sase scoli din Bucuresti vor fi modernizate: Una va avea bazin de inot acoperit si sala de fitness

  Sase scoli din Sectorul 2 al Capitalei vor fi modernizate la noi standarde europene. Lucrarile vor viza in cea mai mare parte reamenajarea unitatilor de invatamant prin extinderea unor corpuri de cladire existente dar si dotarea acestora cu sali si terenuri de sport in aer liber, la care se adauga un bazin de inot acoperit si o sala de fitness. Investitiile vor fi acoperite din bugetul administratiei locale. 

   

 • Spagi in posete, diamante si leasing la masini, la Scoala 10

  08-01-2014

  Spagi in posete, diamante si leasing la masini, la Scoala 10

  Mama care a indraznit sa faca publice cererile de spaga primite de la invatatoarea copilului sau de la scoala 10 a acordat un interviu in exclusivitate Simonei Tache, interviu in care vorbeste despre spagile practicate, care ajungeau chiar si la posete, diamante sau leasingul la masini. 

   

 • Parcare subterana, spatii verzi si iluminat arhitectural in zona Piata Matache

  08-01-2014

  Parcare subterana, spatii verzi si iluminat arhitectural in zona Piata Matache

  Primaria Capitalei va finaliza pana la sfarsitul acestui luni primul tronson al Diametralei Buzesti-Berzei - Uranus, cuprins intre Piata Victoriei si strada Vasile Parvan. Odata cu finalizarea acestei lucrari, Primaria a demarat si un proiect de revitalizare a zonei in cauza. Municipalitatea organizeaza un concurs de solutii pentru amenajarea zonei Piata Matache.

   

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: