Selectati editia dorita

Cora Cluj: Program de Sarbatori

 

Cora Cluj: Program de Sarbatori
Galerie imagini (1 imagine)
VEZI mai jos programul Cora Cluj de Sarbatori:

 

 

Sursa: MoneyStreet

Cuvinte cheie: program, cluj, cora, sarbatori

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Broker Cluj mai listeaza doua certificate cu capital protejat

  Broker Cluj mai listeaza doua certificate cu capital protejat

  04-03-2015

  Firma de intermediere SSIF Broker Cluj-Napoca a listat la bursa doua noi certificate cu capital protejat, cu activ suport actiunile a doua companii elvetiene: concernul farmaceutic Novartis si grupul alimentar Nestle.

 • Farmec Cluj a investit 10 milioane de lei in productie

  Farmec Cluj a investit 10 milioane de lei in productie

  03-03-2015

  Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj-Napoca a investit anul trecut 10 mil. lei in retehnologizarea unor linii de productie, in eficientizare si in lansarea de noi produse, iar acest lucru s-a reflectat si in cifra de afaceri, care a crescut cu circa 10%, pana la 152 mil. lei.

 • Siemens inaugureaza la Cluj un nou centru regional de cercetare, unde va angaja 210 specialisti

  Siemens inaugureaza la Cluj un nou centru regional de cercetare, unde va angaja 210 specialisti

  25-02-2015

  Siemens Romania a inaugurat marti cel de-al doilea sediu din Cluj-Napoca. Noua locatie, deschisa sub brand-ul companiei subsidiare Evosoft, este un centru regional de cercetare si dezvoltare, care desfasoara proiecte interne in domeniul IT pentru Siemens, precum si proiecte de dezvoltare software pentru aplicatii din portofoliul companiei.

 • Biroul din Cluj al americanilor de la UMT Software a crescut cu 30% anul trecut

  Biroul din Cluj al americanilor de la UMT Software a crescut cu 30% anul trecut

  24-02-2015

  Furnizorul de solutii pentru gestiunea proiectelor UMT CG Software, filiala locala a grupului american UMT, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de peste 2 milioane de dolari (aproximativ 1,7 mil. euro), in crestere cu 30%, in dolari, fata de anul anterior. Compania a ajuns la 70 de angajati in biroul din Cluj-Napoca, insa intentioneaza sa mai recruteze in acest an programatori specializati in tehnologii Microsoft-ASP.NET, Azure sau SharePoint Online.

 • Producatorul de mobila Sortilemn Gherla a ajuns la afaceri de 200 mil. lei

  Producatorul de mobila Sortilemn Gherla a ajuns la afaceri de 200 mil. lei

  18-02-2015

  Compania Sortilemn din Gherla, unul dintre cei mai importanti furnizori locali ai gru­pului suedez IKEA, a avut anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 200 mil. lei (45 mil. euro), in crestere cu 29% fata de anul precedent.

 • Afacerile grupului APS din Cluj au crescut cu 60%

  Afacerile grupului APS din Cluj au crescut cu 60%

  18-02-2015

  Grupul Active Power Solutions (APS), controlat de omul de afaceri clujean Catalin Chis, a inregistrat anul trecut afaceri de 4,3 milioane de euro, in crestere cu 60% fata de 2013, ca urmare a intrarii pe noi piete - solutii de comunicare B2C, - si extinderii in strainatate. In 2014, APS a deschis magazine Vodafone in franciza, care au generat primele vanzari in retail ale grupului, si a achizitionat compania de software Barandi din Marea Britanie.

 • Furnizorul de solutii de paletizare CSI cauta 50 de oameni pentru fabrica din Cluj

  Furnizorul de solutii de paletizare CSI cauta 50 de oameni pentru fabrica din Cluj

  09-02-2015

  Furnizorul de solutii de paletizare CSI Romania, controlat de olandezii de la CSI Industries, vrea sa angajeze in acest an 50 de oameni, in principal pentru departamentele de proiectare si productie.

 • O firma din Cluj-Napoca cu 76 de angajati a facut 360 mil. lei din distributie

  O firma din Cluj-Napoca cu 76 de angajati a facut 360 mil. lei din distributie

  30-01-2015

   Compania Punctual Comimpex din Cluj-Napoca, o afacere in distributia de tigari, cafea si cartele telefonice, detinuta de antreprenorul Vasile Muresan, a avut anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 360 mil. lei (81 mil. euro), in crestere cu 11% fata de anul anterior.

 • Afacerile clujenilor de la Vitacom Electronics au crescut cu 10%

  Afacerile clujenilor de la Vitacom Electronics au crescut cu 10%

  26-01-2015

   Importatorul si distribuitorul de produse si accesorii electronice Vitacom Electronics din Cluj-Napoca, controlat de Vasile Andrei Vita, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 40 mil. lei (9 mil. euro), mai mult cu 10% fata de anul precedent, evolutie sustinuta de cresterea pietei de profil. Compania, care are in prezent circa 100 de angajati, va mai recruta in acest an oameni pentru departamentul de vanzari.

 • Proprietarul companiei de IT SoftVision a preluat hotelul City Plaza din Cluj

  Proprietarul companiei de IT SoftVision a preluat hotelul City Plaza din Cluj

  19-01-2015

   Laurentiu Russo, proprietarul companiei SoftVision, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de aplicatii software din Transilvania, cu peste 1.200 de angajati, a preluat de la omul de afaceri Sorin Dan  hotelul de cinci stele City Plaza din Cluj, potrivit unor surse din piata clujeana.
   

 • Americanii de la Office Depot au ajuns la afaceri de 9 milioane de euro si peste 500 de angajati la Cluj

  Americanii de la Office Depot au ajuns la afaceri de 9 milioane de euro si peste 500 de angajati la Cluj

  19-01-2015

  Compania americana Office Depot Service Center, furnizor de servicii financiar-contabile, a avut anul trecut o cifra de afaceri de peste 40 mil. lei (9 mil. euro), in crestere cu 7% fata de anul anterior.

 • Banca Transilvania a sarit de pragul de 5 miliarde de lei pe bursa

  Banca Transilvania a sarit de pragul de 5 miliarde de lei pe bursa

  12-01-2015

  Banca Transilvania (simbol bursier TLV), a treia banca din sistem dupa ac­tive, a ajuns in prezent la o capitali­zare bur­siera de 5,1 miliarde de lei (1,13 mld. euro), dupa ce actiunile sale au cres­cut cu 24% in ultimele doua saptamani.

 • Ajutor de stat pentru inchiderea minelor de carbune necompetitive

  04-03-2015

  Ajutor de stat pentru inchiderea minelor de carbune necompetitive

  Guvernul a aprobat, printr-o Hotarare, alocarea unui ajutor de stat in suma de 143,475 milioane de lei in 2015 pentru facilitarea inchiderii minelor de carbune necompetitive din cadrul Societații Nationale de Inchideri Mine Valea Jiului - SA Petrosani.

 • Bancile isi preseaza clientii persoane fizice cu marje de dobanzi mai mari

  03-03-2015

  Bancile isi preseaza clientii persoane fizice cu marje de dobanzi mai mari

  Bancherii au taiat, in medie, inca 5% din dobanzile la depozitele populatiei in ianuarie si in acelasi timp ai scumpit creditele cu 3%, rotunjindu-si astfel marjele de castig cu o treime de punct procentual. Marja de dobanda medie (diferenta din dobanda la credite si cea la depozite) se apropia de 4,8 puncte procentuale in ianuarie.

 

All news

 • Al doilea aeroport din tara si-a majorat traficul cu 31% in februarie

  04-03-2015

  Al doilea aeroport din tara si-a majorat traficul cu 31% in februarie

  Traficul aerian pe aeroportul international Avram Iancu din Cluj-Napoca, aflat in subordinea Consiliului Judetean Cluj, a crescut in luna februarie cu 31% fata de aceeasi luna a anului trecut, iar numarul de aterizari si decolari a crescut cu aproximativ 19% comparativ cu luna februarie 2014, potrivit unui comunicat al aeroportului din Cluj.

 • Broker Cluj mai listeaza doua certificate cu capital protejat

  04-03-2015

  Broker Cluj mai listeaza doua certificate cu capital protejat

  Firma de intermediere SSIF Broker Cluj-Napoca a listat la bursa doua noi certificate cu capital protejat, cu activ suport actiunile a doua companii elvetiene: concernul farmaceutic Novartis si grupul alimentar Nestle.

 • Studentii UBB lanseaza proiectul “Mediul de Afaceri”

  03-03-2015

  Studentii UBB lanseaza proiectul “Mediul de Afaceri”

  In perioada 9-13 martie 2015, Societatea Studentilor Europenisti (SSE), din cadrul Facultatii de Studii Europene, UBB, organizeaza “Mediul de Afaceri”, un proiect facut de studenti pentru studenti in care atat organizatorii cat si participantii vor incerca sa raspunda la aceeasi intrebare: ce facem dupa facultate?

 • Cele 3 orase unde biletele pentru transportul in comun vor putea fi achizitionate de pe telefon

  03-03-2015

  Cele 3 orase unde biletele pentru transportul in comun vor putea fi achizitionate de pe telefon

  Utilizatorii mijloacelor de transport in comun din Cluj-Napoca, Alba Iulia si Turda isi pot procura biletele de calatorie online cu cardul, direct de pe telefonul mobil, prin aplicatia mobilPay Wallet, dezvoltata de Netopia mobilPay.

 • Farmec Cluj a investit 10 milioane de lei in productie

  03-03-2015

  Farmec Cluj a investit 10 milioane de lei in productie

  Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj-Napoca a investit anul trecut 10 mil. lei in retehnologizarea unor linii de productie, in eficientizare si in lansarea de noi produse, iar acest lucru s-a reflectat si in cifra de afaceri, care a crescut cu circa 10%, pana la 152 mil. lei.

 • Apartamentele din Cluj s-au scumpit cu 11% in ultimul an

  03-03-2015

  Apartamentele din Cluj s-au scumpit cu 11% in ultimul an

  Pretul mediu cerut de proprietari pentru apartamentele la vanzare din Cluj-Napoca este de 958 de euro metru patrat, in crestere cu circa 11% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In urma cu 12 luni, apartamentele din Cluj erau vandute cu 862 de euro metru patrat, conform unui studiu al imobiliare.ro.

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: