Selectati editia dorita

Cora te provoaca sa stii mai multe, sa fii mai bun!

 

Cora te provoaca sa stii mai multe, sa fii mai bun!
Galerie imagini (1 imagine)
Cora Cluj Napoca organizeaza, cu sprijinul Inspectoratului scolar judetean Cluj, in perioada 1 - 4 aprilie, intre orele 9h – 15h, concursul “Cora te provoaca sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, la care au fost invitati sa participe elevi din clasele I – IV de la scolile clujene. 

 

Concursul are 4 ateliere: Fii parte din natura, Sa ne hranim sanatos, mai in gluma mai in serios !, Ţara riscurilor si Lucreaza cu cainii de salvare.

 

Potrivit regulamentului concursului, o clasa impreuna cu invatatorul isi desemneaza cate o echipa sau mai multe, formate din 6 membri.  Fiecare echipa trebuie sa participe la toate cele 4 ateliere incercand sa realizeze un punctaj cat mai bun.

 

Echipa isi alege un nume, un blazon prezentat sub forma de desen si un mod de prezentare care poate fi imn, mascota sau strigat de lupta.

 

Juriul este format din reprezentanti ai hipermarketului Cora si ai partenerilor: Asociatia Ecouri Verzi, Centrul medical Medstar, Institutul francez Cluj, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Cluj, Asociatia « Caini de salvare Transilvania ».
Finala are loc in data pe 4 aprilie si vor participa la ea primele 12 echipe care au obtinut cel mai bun punctaj la ateliere. Premiile constau in cupe, diplome, medalii, tricouri si alte surprize oferite de parteneri.

 

Vor concura la aceasta editie echipe din 8 scoli clujene reprezentand 18 clase. Vor fi antrenati la aceste activitati un numar de  470 de elevi, concurenti si sustinatori.
 

 

Sursa: MoneyStreet

Cuvinte cheie: cora, cluj, concurs, elevi

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Farmec Cluj genereaza 62% din productia locala de parfumuri si cosmetice

  Farmec Cluj genereaza 62% din productia locala de parfumuri si cosmetice

  27-03-2015

  Romania produce parfumuri si produse cosmetice de doar 222 mil. lei (50 de milioane de euro), iar cel mai mare jucator, Farmec Cluj Napoca, genereaza singur 62% din total.

 • Broker Cluj are un nou vicepresedinte si director general adjunct

  Broker Cluj are un nou vicepresedinte si director general adjunct

  20-03-2015

   Florica Zoicas Ienciu (foto dreapta) a plecat din pozitia de director general adjunct al firmei de brokeraj SSIF Broker Cluj (simbol bursier BRK) si va fi inlocuita de Adrian Pop, care ocupa in prezent functia de director suport operatiuni. Zoicas are un preaviz de 45 de zile lucratoare, care a inceput pe 18 martie. Pentru a prelua pozitia de director general adjunct Pop are nevoie de avizul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF).

 • Banca Transilvania are unda verde de la Consiliul Concurentei pentru a prelua Volksbank

  Banca Transilvania are unda verde de la Consiliul Concurentei pentru a prelua Volksbank

  18-03-2015

  Banca Transilvania, care semnase la finalul anului trecut un acord un acord de preluare a subsidiarei locale a Volksbank, a primit avizul Consiliul Concurentei pentru a finaliza aceasta tranzactie. Banca mai asteapta acum avizul Bancii Nationale pentru a putea prelua controlul asupra Volksbank.

 • Povestea fondatorului I Love Cluj: „Un brand local transmite mult mai mult decat poate o multinationala“

  Povestea fondatorului I Love Cluj: „Un brand local transmite mult mai mult decat poate o multinationala“

  17-03-2015

  Andrei Mutu, 25 de ani, un tanar din Cluj-Napoca absolvent al Facultatii de Finante-Banci, a intrat in lumea antreprenoriatului „dintr-o joaca” in urma cu cinci ani si a fondat I Love Cluj, care s-a trans­for­mat dintr-o comu­nitate pe Face­book intr-un busi­ness care duce numele Clujului pe cani, tricouri sau pixuri.

 • Distribuitorul de tigari, cartele telefonice si cafea Punctual Comimpex Cluj se asteapta la stagnarea afacerilor

  Distribuitorul de tigari, cartele telefonice si cafea Punctual Comimpex Cluj se asteapta la stagnarea afacerilor

  16-03-2015

  Compania Punctual Comimpex din Cluj-Napoca, o afacere in distributia de tigari, cafea si cartele telefonice detinuta de antreprenorul Vasile Muresan, si-a bugetat pentru acest an o cifra de afaceri de aproximativ 360 mil. lei (81 mil. euro), nivel similar cu cel din 2014, ca urmare a scaderii pietei de tigarete.

 • Broker Cluj mai listeaza doua certificate cu capital protejat

  Broker Cluj mai listeaza doua certificate cu capital protejat

  04-03-2015

  Firma de intermediere SSIF Broker Cluj-Napoca a listat la bursa doua noi certificate cu capital protejat, cu activ suport actiunile a doua companii elvetiene: concernul farmaceutic Novartis si grupul alimentar Nestle.

 • Farmec Cluj a investit 10 milioane de lei in productie

  Farmec Cluj a investit 10 milioane de lei in productie

  03-03-2015

  Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj-Napoca a investit anul trecut 10 mil. lei in retehnologizarea unor linii de productie, in eficientizare si in lansarea de noi produse, iar acest lucru s-a reflectat si in cifra de afaceri, care a crescut cu circa 10%, pana la 152 mil. lei.

 • Siemens inaugureaza la Cluj un nou centru regional de cercetare, unde va angaja 210 specialisti

  Siemens inaugureaza la Cluj un nou centru regional de cercetare, unde va angaja 210 specialisti

  25-02-2015

  Siemens Romania a inaugurat marti cel de-al doilea sediu din Cluj-Napoca. Noua locatie, deschisa sub brand-ul companiei subsidiare Evosoft, este un centru regional de cercetare si dezvoltare, care desfasoara proiecte interne in domeniul IT pentru Siemens, precum si proiecte de dezvoltare software pentru aplicatii din portofoliul companiei.

 • Biroul din Cluj al americanilor de la UMT Software a crescut cu 30% anul trecut

  Biroul din Cluj al americanilor de la UMT Software a crescut cu 30% anul trecut

  24-02-2015

  Furnizorul de solutii pentru gestiunea proiectelor UMT CG Software, filiala locala a grupului american UMT, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de peste 2 milioane de dolari (aproximativ 1,7 mil. euro), in crestere cu 30%, in dolari, fata de anul anterior. Compania a ajuns la 70 de angajati in biroul din Cluj-Napoca, insa intentioneaza sa mai recruteze in acest an programatori specializati in tehnologii Microsoft-ASP.NET, Azure sau SharePoint Online.

 • Producatorul de mobila Sortilemn Gherla a ajuns la afaceri de 200 mil. lei

  Producatorul de mobila Sortilemn Gherla a ajuns la afaceri de 200 mil. lei

  18-02-2015

  Compania Sortilemn din Gherla, unul dintre cei mai importanti furnizori locali ai gru­pului suedez IKEA, a avut anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 200 mil. lei (45 mil. euro), in crestere cu 29% fata de anul precedent.

 • Afacerile grupului APS din Cluj au crescut cu 60%

  Afacerile grupului APS din Cluj au crescut cu 60%

  18-02-2015

  Grupul Active Power Solutions (APS), controlat de omul de afaceri clujean Catalin Chis, a inregistrat anul trecut afaceri de 4,3 milioane de euro, in crestere cu 60% fata de 2013, ca urmare a intrarii pe noi piete - solutii de comunicare B2C, - si extinderii in strainatate. In 2014, APS a deschis magazine Vodafone in franciza, care au generat primele vanzari in retail ale grupului, si a achizitionat compania de software Barandi din Marea Britanie.

 • Furnizorul de solutii de paletizare CSI cauta 50 de oameni pentru fabrica din Cluj

  Furnizorul de solutii de paletizare CSI cauta 50 de oameni pentru fabrica din Cluj

  09-02-2015

  Furnizorul de solutii de paletizare CSI Romania, controlat de olandezii de la CSI Industries, vrea sa angajeze in acest an 50 de oameni, in principal pentru departamentele de proiectare si productie.

 • Inspectia Muncii a dat amenzi de peste 360.000 euro

  02-04-2015

  Inspectia Muncii a dat amenzi de peste 360.000 euro

  Inspectia Muncii a efectuat controale, in perioada 23-27 martie, actiuni de control in urma carora s-au aplicat amenzi in valoare totala de 1.609.000 de lei, adica 365.681 de euro, se arata intr-un comunicat al companiei.

 • Cum puteti inchide anticipat un contract de leasing

  31-03-2015

  Cum puteti inchide anticipat un contract de leasing

  Vanzarea bunului altuia, o institutie introdusa in legislatia romaneasca prin adoptarea Noului Cod Civil, rezolva o serie de probleme care erau intalnite in practica de catre cei care urmau sa dobandeasca dreptul de proprietate asupra unui bun si doreau sa dispuna de acel bun inainte de a deveni proprietari, arata o analiza a Casei de Avocatura Ionescu si Sava.

 

All news

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: