Selectati editia dorita

Cora te provoaca sa stii mai multe, sa fii mai bun!

 

Cora te provoaca sa stii mai multe, sa fii mai bun!
Galerie imagini (1 imagine)
Cora Cluj Napoca organizeaza, cu sprijinul Inspectoratului scolar judetean Cluj, in perioada 1 - 4 aprilie, intre orele 9h – 15h, concursul “Cora te provoaca sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, la care au fost invitati sa participe elevi din clasele I – IV de la scolile clujene. 

 

Concursul are 4 ateliere: Fii parte din natura, Sa ne hranim sanatos, mai in gluma mai in serios !, Ţara riscurilor si Lucreaza cu cainii de salvare.

 

Potrivit regulamentului concursului, o clasa impreuna cu invatatorul isi desemneaza cate o echipa sau mai multe, formate din 6 membri.  Fiecare echipa trebuie sa participe la toate cele 4 ateliere incercand sa realizeze un punctaj cat mai bun.

 

Echipa isi alege un nume, un blazon prezentat sub forma de desen si un mod de prezentare care poate fi imn, mascota sau strigat de lupta.

 

Juriul este format din reprezentanti ai hipermarketului Cora si ai partenerilor: Asociatia Ecouri Verzi, Centrul medical Medstar, Institutul francez Cluj, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Cluj, Asociatia « Caini de salvare Transilvania ».
Finala are loc in data pe 4 aprilie si vor participa la ea primele 12 echipe care au obtinut cel mai bun punctaj la ateliere. Premiile constau in cupe, diplome, medalii, tricouri si alte surprize oferite de parteneri.

 

Vor concura la aceasta editie echipe din 8 scoli clujene reprezentand 18 clase. Vor fi antrenati la aceste activitati un numar de  470 de elevi, concurenti si sustinatori.
 

 

Sursa: MoneyStreet

Cuvinte cheie: cora, cluj, concurs, elevi

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Care sunt băncile care oferă cele mai ieftine credite de nevoie personale

  26-05-2015

  Care sunt băncile care oferă cele mai ieftine credite de nevoie personale

  După ce Banca Națională a tăiat în mod repetat dobânzile-cheie, câteva bănci au început să ofere împrumuturi de consum în moneda naţională cu dobânzi anuale efective (DAE) mai mici de 10% pe an. Condiția este ca solicitantul să îşi încasează salariul într-un cont curent deschis la banca de la care se solicită împrumutul. Adevărul a realizat un top al celor mai ieftine credite de nevoi personale în lei, simulând un împrumut de 22.250 de lei (echivalentul a 5.000 de euro), contractat pe o perioadă de cinci ani, şi a folosit în acest sens calculatorul portalului financiar Conso.ro.

 • Euro se pregătește să urce la 4,47 lei

  25-05-2015

  Euro se pregătește să urce la 4,47 lei

  Raportul euro/leu a stagnat, în perioada analizată, în apropierea pragului de 4,45 lei, care a fost depășit vineri, când cotațiile au urcat până la 4,46 lei.

 

All news

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: