Selectati editia dorita

Cora te provoaca sa stii mai multe, sa fii mai bun!

 

Cora te provoaca sa stii mai multe, sa fii mai bun!
Galerie imagini (1 imagine)
Cora Cluj Napoca organizeaza, cu sprijinul Inspectoratului scolar judetean Cluj, in perioada 1 - 4 aprilie, intre orele 9h – 15h, concursul “Cora te provoaca sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, la care au fost invitati sa participe elevi din clasele I – IV de la scolile clujene. 

 

Concursul are 4 ateliere: Fii parte din natura, Sa ne hranim sanatos, mai in gluma mai in serios !, Ţara riscurilor si Lucreaza cu cainii de salvare.

 

Potrivit regulamentului concursului, o clasa impreuna cu invatatorul isi desemneaza cate o echipa sau mai multe, formate din 6 membri.  Fiecare echipa trebuie sa participe la toate cele 4 ateliere incercand sa realizeze un punctaj cat mai bun.

 

Echipa isi alege un nume, un blazon prezentat sub forma de desen si un mod de prezentare care poate fi imn, mascota sau strigat de lupta.

 

Juriul este format din reprezentanti ai hipermarketului Cora si ai partenerilor: Asociatia Ecouri Verzi, Centrul medical Medstar, Institutul francez Cluj, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Cluj, Asociatia « Caini de salvare Transilvania ».
Finala are loc in data pe 4 aprilie si vor participa la ea primele 12 echipe care au obtinut cel mai bun punctaj la ateliere. Premiile constau in cupe, diplome, medalii, tricouri si alte surprize oferite de parteneri.

 

Vor concura la aceasta editie echipe din 8 scoli clujene reprezentand 18 clase. Vor fi antrenati la aceste activitati un numar de  470 de elevi, concurenti si sustinatori.
 

 

Sursa: MoneyStreet

Cuvinte cheie: cora, cluj, concurs, elevi

 

 

Alte stiri asemanatoare

 

All news

 • Cinci oferte pentru constructia hidrocentralei Tarnita. Cum va arata proiectul de 1 miliard de euro

  30-01-2015

  Cinci oferte pentru constructia hidrocentralei Tarnita. Cum va arata proiectul de 1 miliard de euro

  Compania Hidro Tarnita, care incearca de cativa ani sa atraga investitori pentru constructia hidrocentralei de peste 1 miliard de euro din judetul Cluj, a primit vineri, la termenul limita, oferte de la cinci investitori interesati de proiect.

 • O firma din Cluj-Napoca cu 76 de angajati a facut 360 mil. lei din distributie

  30-01-2015

  O firma din Cluj-Napoca cu 76 de angajati a facut 360 mil. lei din distributie

   Compania Punctual Comimpex din Cluj-Napoca, o afacere in distributia de tigari, cafea si cartele telefonice, detinuta de antreprenorul Vasile Muresan, a avut anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 360 mil. lei (81 mil. euro), in crestere cu 11% fata de anul anterior.

 • Emerging Cluj, o noua revista de business

  28-01-2015

  Emerging Cluj, o noua revista de business

  Joi, 29 ianurie 2015, ora 13.30 va avea loc seminarul Emerging Cluj: latest strategic opportunities, organizat de Facultatea de Business in parteneriat cu academicieni ai Universitatii de Stiinte Aplicate din Amsterdam.

 • Afacerile clujenilor de la Vitacom Electronics au crescut cu 10%

  26-01-2015

  Afacerile clujenilor de la Vitacom Electronics au crescut cu 10%

   Importatorul si distribuitorul de produse si accesorii electronice Vitacom Electronics din Cluj-Napoca, controlat de Vasile Andrei Vita, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 40 mil. lei (9 mil. euro), mai mult cu 10% fata de anul precedent, evolutie sustinuta de cresterea pietei de profil. Compania, care are in prezent circa 100 de angajati, va mai recruta in acest an oameni pentru departamentul de vanzari.

 • Investitie de 18 mil. lei pentru modernizarea unui drum judetean din Cluj

  19-01-2015

  Investitie de 18 mil. lei pentru modernizarea unui drum judetean din Cluj

  Consiliul Judetean Cluj va investi 18,2 mil. lei (4 mil. euro) pentru finalizarea lucrarilor de modernizarea a drumului judetean Rachitele-Prislop-Ic Ponor

 • 17 de milioane de lei in plus pentru fiscul clujean

  19-01-2015

  17 de milioane de lei in plus pentru fiscul clujean

  In procente, cel mai mult au crescut intrarile la asigurarile de șomaj, de la 3,69 la 4,77 de milioane de lei (+29%), urmate de asigurarile sociale de stat, de la 114 la 129 de milioane (+13,1%) și de fondul național unic de asigurari de sanatate, de la 55,6 la 59,5 milioane (+7%), in vreme ce incasarile la bugetul de stat (fara vama), s-au diminuat de la 150,9 la 147,9 milioane de lei (-2,1%).

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: