Selectati editia dorita

Cora te provoaca sa stii mai multe, sa fii mai bun!

 

Cora te provoaca sa stii mai multe, sa fii mai bun!
Galerie imagini (1 imagine)
Cora Cluj Napoca organizeaza, cu sprijinul Inspectoratului scolar judetean Cluj, in perioada 1 - 4 aprilie, intre orele 9h – 15h, concursul “Cora te provoaca sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, la care au fost invitati sa participe elevi din clasele I – IV de la scolile clujene. 

 

Concursul are 4 ateliere: Fii parte din natura, Sa ne hranim sanatos, mai in gluma mai in serios !, Ţara riscurilor si Lucreaza cu cainii de salvare.

 

Potrivit regulamentului concursului, o clasa impreuna cu invatatorul isi desemneaza cate o echipa sau mai multe, formate din 6 membri.  Fiecare echipa trebuie sa participe la toate cele 4 ateliere incercand sa realizeze un punctaj cat mai bun.

 

Echipa isi alege un nume, un blazon prezentat sub forma de desen si un mod de prezentare care poate fi imn, mascota sau strigat de lupta.

 

Juriul este format din reprezentanti ai hipermarketului Cora si ai partenerilor: Asociatia Ecouri Verzi, Centrul medical Medstar, Institutul francez Cluj, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Cluj, Asociatia « Caini de salvare Transilvania ».
Finala are loc in data pe 4 aprilie si vor participa la ea primele 12 echipe care au obtinut cel mai bun punctaj la ateliere. Premiile constau in cupe, diplome, medalii, tricouri si alte surprize oferite de parteneri.

 

Vor concura la aceasta editie echipe din 8 scoli clujene reprezentand 18 clase. Vor fi antrenati la aceste activitati un numar de  470 de elevi, concurenti si sustinatori.
 

 

Sursa: MoneyStreet

Cuvinte cheie: cora, cluj, concurs, elevi

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Reforma din achizițiile publice, cartoful fierbinte preluat de noul ministru de Finanțe

  27-11-2015

  Reforma din achizițiile publice, cartoful fierbinte preluat de noul ministru de Finanțe

  Noul ministru al Finanțelor Publice, Anca Dragu, spune că reforma sistemului de achiziții publice implică nu mai puțin de 18 instituții și că este o prioritate pentru actualul Guvern. În același timp, ambasadorul Germaniei în România, Werner Hans Lauk pune punctul pe i: România trebuie să lupte pentru combaterea corupției în achizițiile publice, unde sunt risipite sume imense de bani din taxele contribuabililor.

 • Bugetul pentru 2016 e proiectat cu deficit de 2,95% din PIB

  27-11-2015

  Bugetul pentru 2016 e proiectat cu deficit de 2,95% din PIB

  Bugetul pentru 2016 este proiectat cu un deficit de 2,95% din PIB, și va include și majorările salariale din sectorul public: 25% în sănătate, 15% în educație, 10% pentru administrația publică centrală și locală.

 

All news

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: