Selectati editia dorita

Dragos Damian, seful Terapia Ranbaxy, incearca sa atraga o investitie de la actionarii majoritari japonezi

 

Dragos Damian, seful Terapia Ranbaxy, incearca sa atraga o investitie de la actionarii majoritari japonezi
Galerie imagini (1 imagine)
Grupul japonez Daiichi Sankyo care controleaza producatorul de medicamente Terapia din Cluj analizeaza posibilitatea de a investi intr-o unitate de productie care sa aprovizioneze Europa, si sunt discutii ca aceasta unitate sa se faca in Romania.

 

"Incerc sa atrag acest proiect pentru Romania", a spus Damian, fara sa precizeze la nivel nivel ar putea sa ajunga investitia.

 

Sursa: Ziarul Financiar

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Romanii sunt cei mai indatorati europeni, alaturi de greci si de bulgari

  27-02-2015

  Romanii sunt cei mai indatorati europeni, alaturi de greci si de bulgari

   Circa 30% din gospodariile din Romania sunt supraindatorate, nivel comparabil cu cel din Grecia (tara europeana cu cele mai mari probleme cu datoriile) si din Bulgaria (cel mai sarac stat din Uniunea Europeana). Ponderea gospodariilor supraindatorate este de 32% si respectiv 31% in cele doua tari, potrivit unor date prezentate de vice­guvernatorul BNR Liviu Voinea.

 • Impozitarea efectiva aproape se dubleaza atat pentru microintreprinderi, cat si pentru PFA

  27-02-2015

  Impozitarea efectiva aproape se dubleaza atat pentru microintreprinderi, cat si pentru PFA

  Analizate impreuna, anumite propuneri din proiectul Codului Fiscal - impozitarea microintreprinderilor in functie de salariati, introducerea contributiilor la toate veniturile PFA si impozitarea mai mare a sediilor de firme inregistrate acasa - arata ca fiscalitatea pentru micile afaceri va fi mult mai impovaratoare. Impozitarea efectiva ajunge la 5% pentru microintreprinderi si la 43,5% la PFA.

 

All news

 • Guvernul a primit oferte doar de la companii din China pentru hidrocentrala de la Tarnita

  27-02-2015

  Guvernul a primit oferte doar de la companii din China pentru hidrocentrala de la Tarnita

  Guvernul a primit pentru constructia hidrocentralei de la Tarnita, un proiect datand din perioada lui Nicolae Ceausescu, oferte doar de la companii chineze, dupa ce termenul de depunre a documentelor de inscriere a fost amanat de mai multe ori, cu argumentul numarului mare de investitori interesati.

 • Britanicii de la Thomsons cauta 10 oameni la Cluj

  27-02-2015

  Britanicii de la Thomsons cauta 10 oameni la Cluj

   Furnizorul de software pentru pachete de beneficii pentru angajati Thomsons Online Benefits va demara luna viitoare un program de recrutare de tip centru de evaluare (Assessment Center), in urma caruia 10 dintre participanti vor deveni angajati ai biroului din Cluj, in departamentul Helpdesk. Centrul de evaluare va fi sustinut in limba engleza, iar participarea se va face pe baza unei preselectii, in urma careia aproximativ 30 de candidati vor lua parte atat la interviuri de grup, cat si la interviuri individuale si traininguri.

 • Ateliere de crestere a productivitații destinate companiilor

  26-02-2015

  Ateliere de crestere a productivitații destinate companiilor

  Galeria de Idei a lansat la mijlocul lunii, in premiera pentru Cluj, niste ateliere de crestere a productivitatii destinate companiilor.

 • Celebrele uleiuri de la Luna au ajuns si in magazinele londoneze

  25-02-2015

  Celebrele uleiuri de la Luna au ajuns si in magazinele londoneze

   Prima livrare de uleiuri de la Luna efectuata in afara tarii noastre a fost cea pentru un magazin din Londra cu produse culinare romanesti, Ileana Artisan Food & Butcher, care face deja senzatie in metropola britanica.

 • Siemens inaugureaza la Cluj un nou centru regional de cercetare, unde va angaja 210 specialisti

  25-02-2015

  Siemens inaugureaza la Cluj un nou centru regional de cercetare, unde va angaja 210 specialisti

  Siemens Romania a inaugurat marti cel de-al doilea sediu din Cluj-Napoca. Noua locatie, deschisa sub brand-ul companiei subsidiare Evosoft, este un centru regional de cercetare si dezvoltare, care desfasoara proiecte interne in domeniul IT pentru Siemens, precum si proiecte de dezvoltare software pentru aplicatii din portofoliul companiei.

 • Biroul din Cluj al americanilor de la UMT Software a crescut cu 30% anul trecut

  24-02-2015

  Biroul din Cluj al americanilor de la UMT Software a crescut cu 30% anul trecut

  Furnizorul de solutii pentru gestiunea proiectelor UMT CG Software, filiala locala a grupului american UMT, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de peste 2 milioane de dolari (aproximativ 1,7 mil. euro), in crestere cu 30%, in dolari, fata de anul anterior. Compania a ajuns la 70 de angajati in biroul din Cluj-Napoca, insa intentioneaza sa mai recruteze in acest an programatori specializati in tehnologii Microsoft-ASP.NET, Azure sau SharePoint Online.

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: