Selectati editia dorita

Bricks can Jazz la @International JazzDay.ro.

 

Bricks can Jazz la @International JazzDay.ro.
Galerie imagini (1 imagine)
Orasul Cluj-Napoca va fi prezent pe harta internationala a muzicii Jazz in data de 30 Aprilie 2013, alaturi de muzicieni si fani din peste 200 de orase de pe toate continentele, care vor sarbatori International Jazz Day, un eveniment desfasurat la nivel global sub patronajul UNESCO.

 

In cadrul evenimentului, la Restaurantul BRICKS din Cluj-Napoca va avea loc in 30 aprilie sesiunea de Jam Session cu Elena Mindru Quintet, incepand cu ora 23:30.
Consumatie minima recomandata: 50 de lei,conform infeormatiilor de pe pagina de facebook a restaurantului :www.facebook.com/Jazzday.ro

 

Sursa: MoneyStreet

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Câştigul salarial mediu a scăzut în luna mai. Ce sectoare au înregistrat cele mai mari scăderi

  07-07-2015

  Câştigul salarial mediu a scăzut în luna mai. Ce sectoare au înregistrat cele mai mari scăderi

  Câştigul salarial mediu a fost în luna mai de 1.806 lei net, în scădere cu 51 lei (2,7%) faţă de luna precedentă, când au fost acordate primele de Paşte, potrivit datelor anunţate marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS).

 • Minunile din bugetul statului

  07-07-2015

  Minunile din bugetul statului

  Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a descoperit alchimia înmulţirii banilor. Rezultatele colectării fondurilor la bugetul statului, în primele şase luni ale acestui an, sunt cu adevărat spectaculoase. Iată cifrele veniturilor bugetare pe primele şase luni ale acestui an: veniturile bugetare au ajuns la 96 miliarde lei, cu 4,4% mai mult decât nivelul prognozat şi cu 8,8% mai mult decât aceeaşi perioadă a anului trecut.

 

All news

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: