Selectati editia dorita

Angajari masive la OMV

 

Angajari masive la OMV
Galerie imagini (1 imagine)
Grupul austriac OMV, prezent si in Romania prin cea mai mare companie de pe piata locala OMV Petrom, la care detine pachetul majoritar de actiuni, a anuntat un amplu program de recrutare de personal atat la nivel national, cat si la nivel international.

 

“OMV intentioneaza sa recruteze atat la nivel national, cat si la nivel international. Compania isi propune sa angajeze nu doar persoane cu experienta in domeniu, ci si absolventi ai universitatilor de geostiinte si inginerie petroliera, oferindu-le tinerilor oportunitatea de a-si construi o cariera in sectorul tehnic”, se mentioneaza intr-un comunicat al companiei petroliere.


OMV mentioneaza ca pana in 2016 va creste numarul de personal cu 1.600 de angajati. In principal se cauta persoane calificate in domeniu tehnic de explorare si productie a petrolului si gazelor naturale. “Printre persoanele vizate de companie se numara indeosebi specialisti si absolventi ai invatamantului superior”, se arata in sursa citata.

 

Sursa: capital.ro

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Britanicii de la Thomsons cauta 10 oameni la Cluj

  Britanicii de la Thomsons cauta 10 oameni la Cluj

  27-02-2015

   Furnizorul de software pentru pachete de beneficii pentru angajati Thomsons Online Benefits va demara luna viitoare un program de recrutare de tip centru de evaluare (Assessment Center), in urma caruia 10 dintre participanti vor deveni angajati ai biroului din Cluj, in departamentul Helpdesk. Centrul de evaluare va fi sustinut in limba engleza, iar participarea se va face pe baza unei preselectii, in urma careia aproximativ 30 de candidati vor lua parte atat la interviuri de grup, cat si la interviuri individuale si traininguri.

 • Americanii de la Yardi angajeaza 150 de oameni la Cluj-Napoca

  Americanii de la Yardi angajeaza 150 de oameni la Cluj-Napoca

  23-02-2015

  Furnizorul de solutii software pentru piata imobiliara Yardi, par­te a concernului american cu acelasi nume, va recruta in acest an aproxi­mativ 150 de oameni pentru birourile detinute in Cluj-Napoca. In prezent, in cele doua sedii Yardi din Cluj lucreaza peste 500 de specialisti in domenii precum dezvoltare software, analiza de date, marketing, servicii clienti, jurnalism, analiza sistemelor geografice si consultanta. In ultimii doi ani, compania a angajat peste 200 de oameni la Cluj-Napoca.

 • La Cluj vor fi organizate doua targuri de cariere

  La Cluj vor fi organizate doua targuri de cariere

  19-02-2015

  Nu unul, ci doua targuri de munca vor fi organizate in Cluj-Napoca in perioada 12-15 mai. Unul va fi cu caracter generalist, iar celalalt va fi dedicat special industriei de IT.
  70 de angajatori vor fi prezenti la targ, iar organizatorii asteapta cel puțin 7.500 de tineri candidați, cu si fara experienta de munca.

 • Companiile din IT cu centre in Cluj cauta oameni

  Companiile din IT cu centre in Cluj cauta oameni

  18-02-2015

  Clujul are inca oferta de forta de munca la costuri care fac piata interesanta pentru companiile din Vest, dar resursele sunt limitate. Companiile de IT cu sedii in Cluj cauta oameni si in alte centre din tara. 3Pillar Global, companie americana de servicii IT cauta 100 de specialisti IT in 2015 pentru centrele de dezvoltare din Cluj-Napoca si Timisoara, au anuntat reprezentantii companiei. De altfel, multe dintre marile companii din domeniu cu sedii in Cluj au nevoie de oameni. Cateva nume: Siemens, care isi inaugureaza noul centru saptamana viitoare, Bosch si Emerson.

 • ANOFM anunta ca la Cluj sunt de peste 30 de ori mai multe locuri de munca fata de inceputul saptamanii

  ANOFM anunta ca la Cluj sunt de peste 30 de ori mai multe locuri de munca fata de inceputul saptamanii

  10-02-2015

  Potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), la nivel national, sunt inregistrate 14.447 locuri de munca, in data de 06 februarie 2015.

 • Clujul e pe locul doi in topul judetelor cu cele mai multe locuri de munca vacante

  Clujul e pe locul doi in topul judetelor cu cele mai multe locuri de munca vacante

  16-12-2014

  Potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), la nivel national sunt inregistrate 10.968 locuri de munca, in data de 16 Decembrie 2014.

 • 25 de companii participa la un targ de cariere in IT organizat la Casa de Cultura a Studentilor

  25 de companii participa la un targ de cariere in IT organizat la Casa de Cultura a Studentilor

  05-11-2014

  Targul de cariere in IT, organizat joi si vineri la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj, reuneste peste 25 de angajatori, printre care companiile Accenture, BG Soft, Thomsons Online Benefits, Emerson, Endava, Garmin, HP, Intel, Pentalog, Siemens, Steelcase sau  Yardi Systems.

 • Ce greseli fac tinerii clujeni cand aplica la un job

  Ce greseli fac tinerii clujeni cand aplica la un job

  05-11-2014

   

  Tot mai multi angajatori vorbesc despre importanta mentionarii in CV a temei lucrarii de licenta, mai ales in cazul tinerilor absolventi.Profesorii ar trebui sa le vorbeasca tinerilor si despre cum sa-si „vanda” calitatile si cunostintele, sustin reprezentantii unor mari companii care fac angajari la Cluj.

 • 100 de angajări într-o singură lună la o companie din Cluj

  100 de angajări într-o singură lună la o companie din Cluj

  23-09-2014

  O companie informatică și-a orientat strategia către contracte de servicii cu marii producători auto ai lumii și mai puțin către dezvoltarea de produse proprii, ce reclamă investiții foarte mari.

 • Firmele care platesc mai putine certificate verzi, obligate sa nu concedieze peste 25% din angajati

  Firmele care platesc mai putine certificate verzi, obligate sa nu concedieze peste 25% din angajati

  08-07-2014

  Companiile carora statul le acorda sprijin sub forma unei cote reduse de achizitie de certificate verzi sunt obligate sa nu disponibilizeze mai mult de 25% din personalul inregistrat in momentul in care se califica pentru primirea ajutorului de stat.

   

 • Targ virtual de cariere, doar pentru proaspetii absolventi

  Targ virtual de cariere, doar pentru proaspetii absolventi

  03-07-2014

  In perioada 17 iunie - 15 august  va avea loc, pe platforma hipo.ro, un eveniment de recrutare adresat studenților și masteranzilor care iși finalizeaza studiile in aceasta vara. Targul virtual ofera celor din promoția 2014 de la ciclul de licența și masterat din Cluj, București,  Iași și Timișoara, dar și altor absolvenți și tineri profesioniști din țara, posibilitatea sa se angajeze in aceasta vara.

   

 • Peste 2.500 de locuri de munca vacante, la Cluj. Ce meserii se cauta

  Peste 2.500 de locuri de munca vacante, la Cluj. Ce meserii se cauta

  27-06-2014

  Peste 17.000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj si Prahova, iar cele mai putine in Suceava, Bacau si Mehedinti, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

   

 • Industria, comunicatiile si impozitele nete pe produs au ajutat anul trecut la cresterea PIB cu 2,9%

  06-03-2015

  Industria, comunicatiile si impozitele nete pe produs au ajutat anul trecut la cresterea PIB cu 2,9%

  Produsul intern brut s-a situat anul trecut la 669,5 miliarde lei (150,8 miliarde euro) preturi curente, in crestere cu 2,9% in termeni reali fata de 2013, contributii semnificative la cresterea economica avand industria (0,9%),informatiile si comunicatiile (0,6%) si impozitele nete pe produs (0,4%)

 • Cum explica ANAF recuperarea scazuta a prejudiciilor

  06-03-2015

  Cum explica ANAF recuperarea scazuta a prejudiciilor

  Lipsa unei baze de date nationale cu deciziile instantelor, dosare cu autori necunoscuti si "firme fantoma", absenta cumparatorilor la licitatiile cu bunuri confiscate si persoanele fara venit din inchisoare sunt cateva dintre cauzele pentru care recuperare prejudiciilor este scazuta, sustine ANAF.

 

All news

 • Al doilea aeroport din tara si-a majorat traficul cu 31% in februarie

  04-03-2015

  Al doilea aeroport din tara si-a majorat traficul cu 31% in februarie

  Traficul aerian pe aeroportul international Avram Iancu din Cluj-Napoca, aflat in subordinea Consiliului Judetean Cluj, a crescut in luna februarie cu 31% fata de aceeasi luna a anului trecut, iar numarul de aterizari si decolari a crescut cu aproximativ 19% comparativ cu luna februarie 2014, potrivit unui comunicat al aeroportului din Cluj.

 • Broker Cluj mai listeaza doua certificate cu capital protejat

  04-03-2015

  Broker Cluj mai listeaza doua certificate cu capital protejat

  Firma de intermediere SSIF Broker Cluj-Napoca a listat la bursa doua noi certificate cu capital protejat, cu activ suport actiunile a doua companii elvetiene: concernul farmaceutic Novartis si grupul alimentar Nestle.

 • Studentii UBB lanseaza proiectul “Mediul de Afaceri”

  03-03-2015

  Studentii UBB lanseaza proiectul “Mediul de Afaceri”

  In perioada 9-13 martie 2015, Societatea Studentilor Europenisti (SSE), din cadrul Facultatii de Studii Europene, UBB, organizeaza “Mediul de Afaceri”, un proiect facut de studenti pentru studenti in care atat organizatorii cat si participantii vor incerca sa raspunda la aceeasi intrebare: ce facem dupa facultate?

 • Cele 3 orase unde biletele pentru transportul in comun vor putea fi achizitionate de pe telefon

  03-03-2015

  Cele 3 orase unde biletele pentru transportul in comun vor putea fi achizitionate de pe telefon

  Utilizatorii mijloacelor de transport in comun din Cluj-Napoca, Alba Iulia si Turda isi pot procura biletele de calatorie online cu cardul, direct de pe telefonul mobil, prin aplicatia mobilPay Wallet, dezvoltata de Netopia mobilPay.

 • Farmec Cluj a investit 10 milioane de lei in productie

  03-03-2015

  Farmec Cluj a investit 10 milioane de lei in productie

  Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj-Napoca a investit anul trecut 10 mil. lei in retehnologizarea unor linii de productie, in eficientizare si in lansarea de noi produse, iar acest lucru s-a reflectat si in cifra de afaceri, care a crescut cu circa 10%, pana la 152 mil. lei.

 • Apartamentele din Cluj s-au scumpit cu 11% in ultimul an

  03-03-2015

  Apartamentele din Cluj s-au scumpit cu 11% in ultimul an

  Pretul mediu cerut de proprietari pentru apartamentele la vanzare din Cluj-Napoca este de 958 de euro metru patrat, in crestere cu circa 11% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In urma cu 12 luni, apartamentele din Cluj erau vandute cu 862 de euro metru patrat, conform unui studiu al imobiliare.ro.

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: