Selectati editia dorita

Angajari masive la OMV

 

Angajari masive la OMV
Galerie imagini (1 imagine)
Grupul austriac OMV, prezent si in Romania prin cea mai mare companie de pe piata locala OMV Petrom, la care detine pachetul majoritar de actiuni, a anuntat un amplu program de recrutare de personal atat la nivel national, cat si la nivel international.

 

“OMV intentioneaza sa recruteze atat la nivel national, cat si la nivel international. Compania isi propune sa angajeze nu doar persoane cu experienta in domeniu, ci si absolventi ai universitatilor de geostiinte si inginerie petroliera, oferindu-le tinerilor oportunitatea de a-si construi o cariera in sectorul tehnic”, se mentioneaza intr-un comunicat al companiei petroliere.


OMV mentioneaza ca pana in 2016 va creste numarul de personal cu 1.600 de angajati. In principal se cauta persoane calificate in domeniu tehnic de explorare si productie a petrolului si gazelor naturale. “Printre persoanele vizate de companie se numara indeosebi specialisti si absolventi ai invatamantului superior”, se arata in sursa citata.

 

Sursa: capital.ro

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Britanicii de la Endava cauta 60 de oameni pentru centrul de software din Cluj-Napoca

  Britanicii de la Endava cauta 60 de oameni pentru centrul de software din Cluj-Napoca

  24-03-2015

  Furnizorul britanic de servicii IT Endava are disponibile peste 60 de joburi pentru dezvoltare software in Cluj-Napoca, pe tehnologii precum Java, .NET, Siebel, Sharepoint, dar si pentru testare software si servicii de suport IT, de la activitati de service desk pana la consultanta pentru infrastructuri IT complexe. Centrul de dezvoltare si suport IT al Endava din Cluj-Napoca livreaza proiecte pentru clienti din diferite domenii, precum banci, plati electronice, asigurari, retail, telecomunicatii si media. La Cluj, britanicii au lansat programele de anul acesta dedicate studentilor si absolventilor din domeniul tehnologiei, in cadrul evenimentului Open Day.

 • Compania aeriana araba Oman Air cauta 50 de insotitoare de bord la Cluj

  Compania aeriana araba Oman Air cauta 50 de insotitoare de bord la Cluj

  20-03-2015

  Compania RSC Consulting, detinuta de Steluta Racolta, fost director general si presedinte al companiei de asigurari ARDAF, a demarat un program de recrutare a 50 de insotitoare de bord pentru operatorul aerian Oman Air, din Orientul Mijlociu.

 • Primavara aduce peste 1000 de locuri de munca la Cluj

  Primavara aduce peste 1000 de locuri de munca la Cluj

  09-03-2015

  Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) sunt inregistrate 15.392 locuri de munca, in data de 06 Martie 2015.

 • Britanicii de la Thomsons cauta 10 oameni la Cluj

  Britanicii de la Thomsons cauta 10 oameni la Cluj

  27-02-2015

   Furnizorul de software pentru pachete de beneficii pentru angajati Thomsons Online Benefits va demara luna viitoare un program de recrutare de tip centru de evaluare (Assessment Center), in urma caruia 10 dintre participanti vor deveni angajati ai biroului din Cluj, in departamentul Helpdesk. Centrul de evaluare va fi sustinut in limba engleza, iar participarea se va face pe baza unei preselectii, in urma careia aproximativ 30 de candidati vor lua parte atat la interviuri de grup, cat si la interviuri individuale si traininguri.

 • Americanii de la Yardi angajeaza 150 de oameni la Cluj-Napoca

  Americanii de la Yardi angajeaza 150 de oameni la Cluj-Napoca

  23-02-2015

  Furnizorul de solutii software pentru piata imobiliara Yardi, par­te a concernului american cu acelasi nume, va recruta in acest an aproxi­mativ 150 de oameni pentru birourile detinute in Cluj-Napoca. In prezent, in cele doua sedii Yardi din Cluj lucreaza peste 500 de specialisti in domenii precum dezvoltare software, analiza de date, marketing, servicii clienti, jurnalism, analiza sistemelor geografice si consultanta. In ultimii doi ani, compania a angajat peste 200 de oameni la Cluj-Napoca.

 • La Cluj vor fi organizate doua targuri de cariere

  La Cluj vor fi organizate doua targuri de cariere

  19-02-2015

  Nu unul, ci doua targuri de munca vor fi organizate in Cluj-Napoca in perioada 12-15 mai. Unul va fi cu caracter generalist, iar celalalt va fi dedicat special industriei de IT.
  70 de angajatori vor fi prezenti la targ, iar organizatorii asteapta cel puțin 7.500 de tineri candidați, cu si fara experienta de munca.

 • Companiile din IT cu centre in Cluj cauta oameni

  Companiile din IT cu centre in Cluj cauta oameni

  18-02-2015

  Clujul are inca oferta de forta de munca la costuri care fac piata interesanta pentru companiile din Vest, dar resursele sunt limitate. Companiile de IT cu sedii in Cluj cauta oameni si in alte centre din tara. 3Pillar Global, companie americana de servicii IT cauta 100 de specialisti IT in 2015 pentru centrele de dezvoltare din Cluj-Napoca si Timisoara, au anuntat reprezentantii companiei. De altfel, multe dintre marile companii din domeniu cu sedii in Cluj au nevoie de oameni. Cateva nume: Siemens, care isi inaugureaza noul centru saptamana viitoare, Bosch si Emerson.

 • ANOFM anunta ca la Cluj sunt de peste 30 de ori mai multe locuri de munca fata de inceputul saptamanii

  ANOFM anunta ca la Cluj sunt de peste 30 de ori mai multe locuri de munca fata de inceputul saptamanii

  10-02-2015

  Potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), la nivel national, sunt inregistrate 14.447 locuri de munca, in data de 06 februarie 2015.

 • Clujul e pe locul doi in topul judetelor cu cele mai multe locuri de munca vacante

  Clujul e pe locul doi in topul judetelor cu cele mai multe locuri de munca vacante

  16-12-2014

  Potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), la nivel national sunt inregistrate 10.968 locuri de munca, in data de 16 Decembrie 2014.

 • 25 de companii participa la un targ de cariere in IT organizat la Casa de Cultura a Studentilor

  25 de companii participa la un targ de cariere in IT organizat la Casa de Cultura a Studentilor

  05-11-2014

  Targul de cariere in IT, organizat joi si vineri la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj, reuneste peste 25 de angajatori, printre care companiile Accenture, BG Soft, Thomsons Online Benefits, Emerson, Endava, Garmin, HP, Intel, Pentalog, Siemens, Steelcase sau  Yardi Systems.

 • Ce greseli fac tinerii clujeni cand aplica la un job

  Ce greseli fac tinerii clujeni cand aplica la un job

  05-11-2014

   

  Tot mai multi angajatori vorbesc despre importanta mentionarii in CV a temei lucrarii de licenta, mai ales in cazul tinerilor absolventi.Profesorii ar trebui sa le vorbeasca tinerilor si despre cum sa-si „vanda” calitatile si cunostintele, sustin reprezentantii unor mari companii care fac angajari la Cluj.

 • 100 de angajări într-o singură lună la o companie din Cluj

  100 de angajări într-o singură lună la o companie din Cluj

  23-09-2014

  O companie informatică și-a orientat strategia către contracte de servicii cu marii producători auto ai lumii și mai puțin către dezvoltarea de produse proprii, ce reclamă investiții foarte mari.

 • Cum puteti inchide anticipat un contract de leasing

  31-03-2015

  Cum puteti inchide anticipat un contract de leasing

  Vanzarea bunului altuia, o institutie introdusa in legislatia romaneasca prin adoptarea Noului Cod Civil, rezolva o serie de probleme care erau intalnite in practica de catre cei care urmau sa dobandeasca dreptul de proprietate asupra unui bun si doreau sa dispuna de acel bun inainte de a deveni proprietari, arata o analiza a Casei de Avocatura Ionescu si Sava.

 • Consiliul Fiscal da aviz negativ modificarii Codului fiscal

  31-03-2015

  Consiliul Fiscal da aviz negativ modificarii Codului fiscal

  Consiliul Fiscal sustine, in opi­nia referitoare la pro­iec­tul de modificare a Codului fiscal, ca masurile de relaxare fiscala pro­puse de Guvern vor impinge deficitul fis­cal si cel structural dincolo de limitele co­venite cu UE, prin urmare nu sunt bine-ve­nite. In replica, premierul Victor Ponta sustine ca avizul negativ pe care consiliul l-a dat pro­iec­tu­lui mentionat este firesc, dat fiind ca in­stitutia a fost creata in timpul lui Tra­ian Basescu si prin urmare sustine politica acestuia.

 

All news

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: