Selectati editia dorita

Asociatia Lavoro Stranieri tepuieste romanii pe banda rulanta

 

Asociatia Lavoro Stranieri tepuieste romanii pe banda rulanta
Galerie imagini (1 imagine)
Alti romani acuza Asociatia Lavoro Stranieri ca i-a inselat, promitand locuri de munca in Italia contra unei taxe minime de 23 de euro.

 

Sever Titus Sfarlea este un clujean acuzat ca si in 2011 a dat tepe prin firma Total Service. Despre aceasta firma, sunt sute de plangeri scrise in 2011 pe forumul de pe BestJobs. Atunci oamenii au fost pacaliti sa trimita o taxa de 10,50 euro.

 

"Total Service, daca era o firma serioasa nu va punea sa ii trimiteti banii unui domn SFARLEA SEVER TITUS DUMITRU , ci va dadea un cont al firmei. Conform legislatiei in vigoare orice Societate Comerciala infiintata in Romania sau in strainatate este obligata sa aiba un cont deschis la o banca, dar asta stiu doar cei care sunt mai destepti decat cei care trimit bani unor indivizi care doar cu inselaciuni se ocupa", a scris Andreea.

 

Sursa: Stiri de Cluj

Cuvinte cheie: romani, teapa, locuri de munca

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Clujul, din nou printre campionii locurilor de muncă vacante. În ce județe sunt cele mai puține posturi disponibile

  Clujul, din nou printre campionii locurilor de muncă vacante. În ce județe sunt cele mai puține posturi disponibile

  17-04-2015

  Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), au fost înregistrate 16.726 locuri de muncă, în data de 16 aprilie 2015.

 • ANOFM anunță aproape 1.900 locuri de muncă vacante la Cluj. Care sunt cele mai căutate posturi

  ANOFM anunță aproape 1.900 locuri de muncă vacante la Cluj. Care sunt cele mai căutate posturi

  15-04-2015

  Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), la nivel nțional, sunt înregistrate 15.204 de locuri de muncă vacante, în data de 14.04.2015.

 • Rosal Cluj face angajări. Se caută șef de coloană auto, șef atelier întreținere și reparații auto și revizor tehnic

  Rosal Cluj face angajări. Se caută șef de coloană auto, șef atelier întreținere și reparații auto și revizor tehnic

  08-04-2015

  Rosal Cluj angajează șef de coloană auto, șef atelier întreținere și reparații auto și revizor tehnic.

 • Rosal face angajări la Cluj. Se caută conducători auto

  Rosal face angajări la Cluj. Se caută conducători auto

  07-04-2015

  SC ROSAL GRUP SA București, sucursala Cluj-Napoca, având ca domeniu de activitate salubritate şi activităţi similare anunta selectie de personal.

 • Britanicii de la Endava cauta 60 de oameni pentru centrul de software din Cluj-Napoca

  Britanicii de la Endava cauta 60 de oameni pentru centrul de software din Cluj-Napoca

  24-03-2015

  Furnizorul britanic de servicii IT Endava are disponibile peste 60 de joburi pentru dezvoltare software in Cluj-Napoca, pe tehnologii precum Java, .NET, Siebel, Sharepoint, dar si pentru testare software si servicii de suport IT, de la activitati de service desk pana la consultanta pentru infrastructuri IT complexe. Centrul de dezvoltare si suport IT al Endava din Cluj-Napoca livreaza proiecte pentru clienti din diferite domenii, precum banci, plati electronice, asigurari, retail, telecomunicatii si media. La Cluj, britanicii au lansat programele de anul acesta dedicate studentilor si absolventilor din domeniul tehnologiei, in cadrul evenimentului Open Day.

 • Compania aeriana araba Oman Air cauta 50 de insotitoare de bord la Cluj

  Compania aeriana araba Oman Air cauta 50 de insotitoare de bord la Cluj

  20-03-2015

  Compania RSC Consulting, detinuta de Steluta Racolta, fost director general si presedinte al companiei de asigurari ARDAF, a demarat un program de recrutare a 50 de insotitoare de bord pentru operatorul aerian Oman Air, din Orientul Mijlociu.

 • Primavara aduce peste 1000 de locuri de munca la Cluj

  Primavara aduce peste 1000 de locuri de munca la Cluj

  09-03-2015

  Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) sunt inregistrate 15.392 locuri de munca, in data de 06 Martie 2015.

 • Britanicii de la Thomsons cauta 10 oameni la Cluj

  Britanicii de la Thomsons cauta 10 oameni la Cluj

  27-02-2015

   Furnizorul de software pentru pachete de beneficii pentru angajati Thomsons Online Benefits va demara luna viitoare un program de recrutare de tip centru de evaluare (Assessment Center), in urma caruia 10 dintre participanti vor deveni angajati ai biroului din Cluj, in departamentul Helpdesk. Centrul de evaluare va fi sustinut in limba engleza, iar participarea se va face pe baza unei preselectii, in urma careia aproximativ 30 de candidati vor lua parte atat la interviuri de grup, cat si la interviuri individuale si traininguri.

 • Americanii de la Yardi angajeaza 150 de oameni la Cluj-Napoca

  Americanii de la Yardi angajeaza 150 de oameni la Cluj-Napoca

  23-02-2015

  Furnizorul de solutii software pentru piata imobiliara Yardi, par­te a concernului american cu acelasi nume, va recruta in acest an aproxi­mativ 150 de oameni pentru birourile detinute in Cluj-Napoca. In prezent, in cele doua sedii Yardi din Cluj lucreaza peste 500 de specialisti in domenii precum dezvoltare software, analiza de date, marketing, servicii clienti, jurnalism, analiza sistemelor geografice si consultanta. In ultimii doi ani, compania a angajat peste 200 de oameni la Cluj-Napoca.

 • La Cluj vor fi organizate doua targuri de cariere

  La Cluj vor fi organizate doua targuri de cariere

  19-02-2015

  Nu unul, ci doua targuri de munca vor fi organizate in Cluj-Napoca in perioada 12-15 mai. Unul va fi cu caracter generalist, iar celalalt va fi dedicat special industriei de IT.
  70 de angajatori vor fi prezenti la targ, iar organizatorii asteapta cel puțin 7.500 de tineri candidați, cu si fara experienta de munca.

 • Companiile din IT cu centre in Cluj cauta oameni

  Companiile din IT cu centre in Cluj cauta oameni

  18-02-2015

  Clujul are inca oferta de forta de munca la costuri care fac piata interesanta pentru companiile din Vest, dar resursele sunt limitate. Companiile de IT cu sedii in Cluj cauta oameni si in alte centre din tara. 3Pillar Global, companie americana de servicii IT cauta 100 de specialisti IT in 2015 pentru centrele de dezvoltare din Cluj-Napoca si Timisoara, au anuntat reprezentantii companiei. De altfel, multe dintre marile companii din domeniu cu sedii in Cluj au nevoie de oameni. Cateva nume: Siemens, care isi inaugureaza noul centru saptamana viitoare, Bosch si Emerson.

 • ANOFM anunta ca la Cluj sunt de peste 30 de ori mai multe locuri de munca fata de inceputul saptamanii

  ANOFM anunta ca la Cluj sunt de peste 30 de ori mai multe locuri de munca fata de inceputul saptamanii

  10-02-2015

  Potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), la nivel national, sunt inregistrate 14.447 locuri de munca, in data de 06 februarie 2015.

 

All news

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: