Selectati editia dorita

Baile Dej sau Parcul Balnear Toroc, "invadate" de turisti la fiecare sfarsit de saptamana

 

Baile Dej sau Parcul Balnear Toroc, "invadate" de turisti la fiecare sfarsit de saptamana
Galerie imagini (1 imagine)
Turistii "invadeaza" Baile Dej la fiecare sfarsit de saptamana pentru cateva ore de relaxare. Parcul Balnear Toroc a fost inaugurat in luna mai o data cu Baile Cojocna.

 

Parcul balnear are o suprafata totala de 40.000 de metri patrati si, pe langa bazine, mai cuprinde terenuri de tenis si fotbal, bazine pentru copii, bazine cu namol, bazin acoperit si un bazin cu apa sarata de 1.600 de metri patrati.

 

Sursa: Stiri de Cluj

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Guvernul va imprumuta primariile cu 1,69 miliarde lei si rambursare de pana la 20 de ani

  05-03-2015

  Guvernul va imprumuta primariile cu 1,69 miliarde lei si rambursare de pana la 20 de ani

  Guvernul va imprumuta primariile cu 1,69 miliarde lei din Trezorerie, cu o perioada de rambursare de pana la 20 de ani, cu argumentul ca acestea nu au bani pentru a cofinanta proiecte europene si a plati corectiile aplicate unor lucrari in derulare si nici bancile nu sunt interesate sa le imprumute.

 • Retailerii l-au asigurat pe Valcov de ieftiniri dupa reducerea TVA

  05-03-2015

  Retailerii l-au asigurat pe Valcov de ieftiniri dupa reducerea TVA

  Marii retaileri au cerut ministrului Finantelor, Darius Valcov, ca reducerea la TVA sa nu intre in vigoare in ianuarie, pentru ca ar afecta lunile cu cele mai mari vanzari pentru ei, noiembrie si decembrie, consumatorii asteptand ieftinirile, si l-au asigurat de reducerile preturilor la raft.

 

All news

 • Al doilea aeroport din tara si-a majorat traficul cu 31% in februarie

  04-03-2015

  Al doilea aeroport din tara si-a majorat traficul cu 31% in februarie

  Traficul aerian pe aeroportul international Avram Iancu din Cluj-Napoca, aflat in subordinea Consiliului Judetean Cluj, a crescut in luna februarie cu 31% fata de aceeasi luna a anului trecut, iar numarul de aterizari si decolari a crescut cu aproximativ 19% comparativ cu luna februarie 2014, potrivit unui comunicat al aeroportului din Cluj.

 • Broker Cluj mai listeaza doua certificate cu capital protejat

  04-03-2015

  Broker Cluj mai listeaza doua certificate cu capital protejat

  Firma de intermediere SSIF Broker Cluj-Napoca a listat la bursa doua noi certificate cu capital protejat, cu activ suport actiunile a doua companii elvetiene: concernul farmaceutic Novartis si grupul alimentar Nestle.

 • Studentii UBB lanseaza proiectul “Mediul de Afaceri”

  03-03-2015

  Studentii UBB lanseaza proiectul “Mediul de Afaceri”

  In perioada 9-13 martie 2015, Societatea Studentilor Europenisti (SSE), din cadrul Facultatii de Studii Europene, UBB, organizeaza “Mediul de Afaceri”, un proiect facut de studenti pentru studenti in care atat organizatorii cat si participantii vor incerca sa raspunda la aceeasi intrebare: ce facem dupa facultate?

 • Cele 3 orase unde biletele pentru transportul in comun vor putea fi achizitionate de pe telefon

  03-03-2015

  Cele 3 orase unde biletele pentru transportul in comun vor putea fi achizitionate de pe telefon

  Utilizatorii mijloacelor de transport in comun din Cluj-Napoca, Alba Iulia si Turda isi pot procura biletele de calatorie online cu cardul, direct de pe telefonul mobil, prin aplicatia mobilPay Wallet, dezvoltata de Netopia mobilPay.

 • Farmec Cluj a investit 10 milioane de lei in productie

  03-03-2015

  Farmec Cluj a investit 10 milioane de lei in productie

  Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj-Napoca a investit anul trecut 10 mil. lei in retehnologizarea unor linii de productie, in eficientizare si in lansarea de noi produse, iar acest lucru s-a reflectat si in cifra de afaceri, care a crescut cu circa 10%, pana la 152 mil. lei.

 • Apartamentele din Cluj s-au scumpit cu 11% in ultimul an

  03-03-2015

  Apartamentele din Cluj s-au scumpit cu 11% in ultimul an

  Pretul mediu cerut de proprietari pentru apartamentele la vanzare din Cluj-Napoca este de 958 de euro metru patrat, in crestere cu circa 11% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In urma cu 12 luni, apartamentele din Cluj erau vandute cu 862 de euro metru patrat, conform unui studiu al imobiliare.ro.

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: