Selectati editia dorita

Cel mai mare targ turistic din Transilvania, la Cluj intre 8-10 martie 2013

 

Cel mai mare targ turistic din Transilvania, la Cluj intre 8-10 martie 2013
Galerie imagini (1 imagine)
Cel mai mare targ turistic din Transilvania va avea loc intre 8 si 10 martie la Expo Transilvania. Ca noutate absoluta, targul se bucura anul acesta de incheierea unui parteneriat de promovare cu ANAT si de increderea acordata de catre cea mai mare asociatie patronala din turismul romanesc care a selectat in acest an TargulDeVacante ca partener la Cluj.

 


Doritorii de vacante de orice fel sunt invitati sa-si gaseasca destinatiile visate sau sa descopere altele noi si inedite. Vizitatorii targului vor avea posibilitatea, ca in fiecare an, sa isi achizitioneze vacanta dorita in regim de early booking.


Organizatorii targului, Amprenta Advertising, doresc sa vina in intampinarea vizitatorilor cu o oferta turistica cat mai diversificata, complexa si consistenta. Codruta Vintu Kali, de la agentia organizatoare, afirma: „Pe langa diversitatea participantilor si a ofertei turistice, si pe langa programul extins de vizitare - zilnic intre 10:00 - 19:00, vrem ca fiecare editie sa aduca ceva nou si interesant. Pe parcursul celor trei editii, am avut invitati speciali care au atras atentia si i-au surprins placut pe vizitatori, prin exotism, prin inovatie, prin renume, etc. Vrem ca si cea de-a IV-a editie a TarguluiDeVacante sa se ridice la acelasi nivel sau chiar sa-l depaseasca."

 

Sursa: Stiri de Cluj

 

 

Alte stiri asemanatoare

 

All news

 • Nou: Rovinietele sunt disponibile in magazinele PayPoint

  PayPoint Romania ofera de acum consumatorilor posibilitatea de a plati contravaloarea rovinietei prin terminalele multifunctionale PayPoint din toata tara. Serviciul este lansat in colaborare cu Scala Assistance, companie autorizata pentru emiterea rovinietelor, in numele careia se incaseaza contravaloarea acestora.

   

 • Asociatiile patronale din industria carnii incep joi o campanie de reducere a TVA la carne

  17-04-2014

  Asociatiile patronale din industria carnii incep joi o campanie de reducere a TVA la carne

  Asociatiile patronale din industria carnii vor lansa, joi, o campanie pentru reducerea TVA la carne si preparate din carne precum si o platforma on-line, www.taietva.ro, prin intermediul careia romanii se vor putea implica direct in sustinerea acestei campanii si vor putea urmari demersurile facute in acest sens.

   

 • Fabrica Bosch din Cluj construita in timp record

  17-04-2014

  Fabrica Bosch din Cluj construita in timp record

  Fabrica Bosch din Cluj, a carei inaugurare oficiala a fost stabilita pentru data de 9 mai, a primit prima sa distincție in „lumea Bosch”, fiind premiata la Reutlingen (Germania) pentru ca a fost construita și pusa in funcțiune in timp record.

   

 • Pe ultima suta de metri! Ce vacanța vor romanii pentru Paște?

  17-04-2014

  Pe ultima suta de metri! Ce vacanța vor romanii pentru Paște?

  Daca nu acasa, atunci catre pensiunile turistice sau mai departe, dincolo de granițe. Cererile pentru vacanțele de Paște ale turiștilor romani surprind chiar și agențiile

  In cateva zile, turoperatorii trag linie. Estimarile de final duc vanzarile pentru vacanța de Paște aproape de 2013. Dar nu mai mult. Iar explicația este simpla: anul trecut, Paștele a fost sarbatorit in același timp cu minivacanța de 1 Mai.

   

 • SURSE: Romania va exporta energie electrica de un miliard de euro pe an in Albania

  17-04-2014

  SURSE: Romania va exporta energie electrica de un miliard de euro pe an in Albania

  Ministrul roman al Economiei, Constantin Nita, si omologul sau albanez au agreat miercuri un contract de export de energie din Romania spre Albania in valoare de un miliard de euro pe an, au declarat, joi, pentru AGERPRES, surse guvernamentale.

   

 • „Pietrele de moara” ale Florestiului imobiliar

  17-04-2014

  „Pietrele de moara” ale Florestiului imobiliar

  Apartamentele din Floresti se mentin la jumatate de pret fata de cele din Cluj-Napoca. Care sunt insa dezavantajele peste care cumparatorii trebuie sa treaca cu vederea?

   

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: