Selectati editia dorita

Bosch angajează câteva zeci de persoane la Cluj

19 Oct 2016

În acest moment, compania recrutează persoane cu grad diferit de expertiză, în domeniul comercial, tehnic şi producţie, scrie portalul Angajatorul meu.


Printre poziţiile căutate de unităţile de producţie Bosch se numără ingineri mecanici, ingineri de testare şi de calitate, ingineri de automatizări şi mecatronică, planificatori de producţie, cu specializare în electronică, electrotehnică, automatizări şi calculatoare, gestionari, logisticieni, economişti, dar şi operatori pentru producţie, fără calificare, dar cu dorinţa de a învăţa. Pentru centrul de cercetare şi dezvoltare, Bosch caută ingineri şi programatori pentru domeniile asistenţă la condus, automotive, industrie conectată, analiză şi testare. Noua divizie de Shared Services (BPO), din Timişoara, angajează agenţi de call center, suport în achiziţii, economişti, manageri de proiecte IT şi suport IT, analişti SAP și suport tehnic.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi numără aproximativ 3.200 de angajaţi în patru entităţi.

Mai multe detalii la: http://www.bosch-career.ro/en/ro/aplicatii_online/applying_new_13.php

Sursa: turdanews
Cuvinte cheie: cluj, bosch, angajari

Alte stiri asemanatoare