Selectati editia dorita

CHEF FOA ISI DESCHIDE UN MEGARESTAURANT LA CLUJ

19 Oct 2017

Compania Flavours, fondată de chef Foa, va deschide la începutul anului viitor primul restaurant din Cluj din lanţul Stradale, denumit The Lunch Society, un concept de street food şi live cooking dedicat clădirilor de birouri, investiţia fiind estimată la peste 300.000 euro.

Restaurantul va avea 700 mp şi este dezvoltat în colaborare cu Constantin Covaliu, managing partner al Agenţiei Why Not, agenţie de organizare evenimente care este fondatoarea Street Food Festival în România şi implicată în organizarea festivalului Untold, Neversea, TIFF, Jazz in the Park. Lanţul Stradale are şase sub divizii la Bucureşti (BBP, Oregon, Carnivale, Avenor, Aletheea, Express) şi mai nou, cea de la Cluj, fiind un concept dedicat pauzei de prânz.

Stradale The Lunch Society va avea şi la Cluj un Robata Grill şi un Tandoor Oven (în care se prepară zilnic pâine naan proaspată), care confirmă încă o dată poziţionarea restaurantului în zona de live cooking. Stradale, The Lunch Society va fi deschis în intervalul 08.00-17.00 în cursul săptămânii, iar după acest program restaurantul are capacitatea de a găzdui evenimente private și corporate

Sursa: produsinardeal.ro
Cuvinte cheie: STREET FOOD, RESTAURANT, CHEF FOA

Alte stiri asemanatoare