Selectati editia dorita

Competiție internațională cu 200 de startup-uri la Cluj

19 Oct 2016

200 de startup-uri din Tehnologie participă la Cluj la o competiție internațională. Mai precis, în 7 noiembrie Impact Hub Cluj-Napoca găzduiește finala națională a competiției Global Startup Awards. Aproximativ 200 de startup-uri tech sunt nominalizate în cele 12 categorii de premii, printre care se numără și Startup-ul anului, Investitorul anului, Cel mai bun spațiu de co-working sau Cel mai bun program de accelerare/incubare.


Câștigătorii sunt aleși de un juriu din care fac parte și Cristian Colțeanu, GE President & CEO for Romania, Bulgaria și Republica Moldova; Dragoș Petrea, Channels & General Business Head, South East Europe at SAP Romania; Nicoleta Schroeder, General Manager Uber Romania, Elizabeta Moraru, Industry Head la Google sau Mircea Vădan, Fondator al Cluj Startups, Program Manager la How to Web&MVP Academy. Startup-urile premiate în etapa națională vor participa ulterior la competiția regională Central European Startup Awards.

Impact Hub Cluj-Napoca este partenerul uneia dintre cele mai prestigioase competiții internaționale dedicate startup-urilor. Lansat în 2012, programul Global Startup Awards premiază startup-uri tech relevante din 25 de țări. Fiecare etapă națională se concentrează pe a nominaliza și a premia cele mai bune startup-uri cu o vechime de maxim 5 ani, dar și ecosistemul local care le susține.

Sursa: actual de cluj
Cuvinte cheie: competitie, companii, start-up, cluj

Alte stiri asemanatoare