Selectati editia dorita

EVW Holding din Cluj vrea să vândă peste 1.000 de camioane noi în acest an

24 Apr 2017

Compania EVW Holding din Cluj a finalizat primul trimestru cu o cifră de afaceri de 24,7 mil. euro, mizând până la finalul anului în curs pe afaceri totale de peste 124 mil. euro. Afacerile EVW Holding ar putea înregistra în acest an o creştere de 24% faţă de 2016. Compania este unic importator al DAF în România şi dealer autorizat pentru Isuzu, Tatra Phoenix şi VDL Bus & Coach.

EVW Holding a investit anul trecut peste 1,5 milioane de euro. Pe lângă unităţile demo şi reînnoirea flotei auto proprii, compania şi-a eficientizat activitatea prin investiţii în IT, proiect ce va continua şi în acest an. În Bucureşti EVW Holding a finalizat anul trecut o platformă în Chiajna, iar în acest an compania va realiza noi sedii în Capitală şi în Republica Moldova.

”Pe segmentul de camioane, în primul trimestru am înregistrat o creştere de 9% faţă de perioada similară a anului trecut, ajungând la 250 de unităţi comercializate. Ne-am propus ca până la finalul anului să depăşim borna de 1.000 de noi unităţi vândute”, a spus Ştefan Vâju, pentru www.produsinardeal.ro

EVW Holding are sediul central în localitatea Gilău, judeţul Cluj şi filiale în Arad, Bacău, Braşov, Bucureşti, Constanţa, Dolj, Iaşi şi Chişinău. Compania şi-a propus pentru acest an să menţină ritmul de creştere necesar atingerii unei cote de piaţă de 20% în 2020.

Sursa: produsinardeal.ro
Cuvinte cheie: EvW, camioane, transport, autocar

Alte stiri asemanatoare