Selectati editia dorita

Firmă de cablaje din Cluj cu afaceri de 3,5 milioane euro pe an cumpărată de grup german

27 Oct 2016

O firmă de cablaje din Cluj cu afaceri de 3,5 milioane de euro pe an a fost cumpărată de un gigant din industrie cu 17 fabrici și 3.300 de angajați.


E vorba de Fender Cables, firmă cumpărată la pachet cu o alta, CEAM Cavi Speciali din Italia, de către grupul neamț Lapp, într-o tranzacție a cărei valoare nu a fost dezvăluită. Lapp vrea să facă la sediul CEAM din Monselice un centru de excelență iar la Cluj preia fabrica cu 20 de angajați a Fender Cables, unde se produc cabluri pentru sisteme de alarmă și anti incendiu. Firma din Cluj a realizat anul trecut afaceri de 3,5 milioane de euro, în vrem ce CEAM a avut anul trecut o cifră de afaceri de 23 milioane de euro. Monselice va deveni pentru grupul de companii Lapp centrul de excelență pentru industria tehnologică de transmisii de date cu un departament de cercetare și dezvoltare, precum și cu un centru de încercări.

Cu sediul central în Stuttgart, Germania, Lapp Group este furnizor de cablaje și conectică, are 3.300 de angajați, 17 fabrici, 39 de filiale și 100 de distribuitori.

Sursa: actual de cluj
Cuvinte cheie: cluj, firma, cablaje

Alte stiri asemanatoare