Selectati editia dorita

Magazin C&A la Brasov

 

Magazin C&A la Brasov
Galerie imagini (1 imagine)
Retailerul olandez va deschide in aceasta primavara un magazin in Brasov. Magazinul va fi pozitionat in mall-ul construit de sud-africanii de la NEPI langa Carrefour.

 

Toate magazinele C&A au acelasi concept „Family Store", asadar suprafetele trebuie sa aiba o anumita marime, altfel nu pot fi oferite produse pentru intreaga familie

 

Sursa: Adevarul

Cuvinte cheie: mal, C&A, magazin, Brasov

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • Cum puteti inchide anticipat un contract de leasing

  31-03-2015

  Cum puteti inchide anticipat un contract de leasing

  Vanzarea bunului altuia, o institutie introdusa in legislatia romaneasca prin adoptarea Noului Cod Civil, rezolva o serie de probleme care erau intalnite in practica de catre cei care urmau sa dobandeasca dreptul de proprietate asupra unui bun si doreau sa dispuna de acel bun inainte de a deveni proprietari, arata o analiza a Casei de Avocatura Ionescu si Sava.

 • Consiliul Fiscal da aviz negativ modificarii Codului fiscal

  31-03-2015

  Consiliul Fiscal da aviz negativ modificarii Codului fiscal

  Consiliul Fiscal sustine, in opi­nia referitoare la pro­iec­tul de modificare a Codului fiscal, ca masurile de relaxare fiscala pro­puse de Guvern vor impinge deficitul fis­cal si cel structural dincolo de limitele co­venite cu UE, prin urmare nu sunt bine-ve­nite. In replica, premierul Victor Ponta sustine ca avizul negativ pe care consiliul l-a dat pro­iec­tu­lui mentionat este firesc, dat fiind ca in­stitutia a fost creata in timpul lui Tra­ian Basescu si prin urmare sustine politica acestuia.

 

All news

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: