Selectati editia dorita

O absolventa de management din Cluj a ajuns la afaceri de 3 mil lei cu pungi personalizate, printr-un SRL D

28 Aug 2017

Amalia Litta, absolventă a Facultăţii de Management din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, a înfiinţat în anul 2012 firma de tip SRL-D (societate cu răspundere limitată -debutant nr.) Omnis Bags, care a primit ulterior finanţare de la Stat pentru dezvoltare, scrie produsinardeal.ro

Firma Omnis Bags, activă în domeniul producţiei de pungi, a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproape 3 milioane de lei, în creştere cu 13% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe. Amalia Litta a investit iniţial 16.000 de euro în afacere, o parte din bani provenind din finanţarea de la Stat şi o altă parte din resurse proprii.

Antreprenoarea spune că cea mai mare parte din pungile personalizate, pe care le produce în atelierul din judeţul Cluj, ajung pe pieţele externe, avand colaborări cu companii din domeniul cosmeticelor. Profitul companiei a ajuns anul trecut la 466.000 de lei, în creştere cu 25% faţă de anul anterior. În medie, 28 de oameni au lucrat în cadrul Omnis Bags anul trecut, conform datelor de la Ministerul de Finanţe. Timp de trei ani, Omnis Bags a avut statutul de SRL-D, după care s-a transformat în SRL.

Sursa: produsinardeal.ro
Cuvinte cheie: personalizare, pungi, omnis bags, SRL D

Alte stiri asemanatoare