Selectati editia dorita

Rețea de showroom-uri de design interior la Cluj și București

25 Oct 2016

Antreprenoarele Genoveva Hossu și Camelia Șucu au anunțat că din această lună vor activa o rețea de cinci unități în cele două localități.


Acestea vor avea denumirile ClassIN, Natuzzi Italia și Natuzzi Editions și vor găzdui colecții de mobilier și accesorii de interior. Noile showroomuri vor include produse destinate amenajărilor interioare, consultanță, soluții la cheie și servicii 3D (randări, tururi virtuale, realitate augmentată), iar cele Natuzzi (foto) se vor axa exclusiv pe colecțiile producătorului italian de mobilă.

"În ClassIN am văzut mai mult decât un showroom sau un spațiu-concept de obiecte și proiecte. Am construit o platformă de parteneriat strategic în industria designului interior, care se adresează atât iubitorilor de frumos, cât și specialiștilor din industrie", spune Camelia Șucu.

"Bugetul disponibil, nevoia de produse premium și exclusivitate sau accentul primordial pe funcționalitate și confort sunt aspecte care ne dictează adesea tuturor nevoia de consum. Am mizat pe un mix de branduri, majoritatea de renume mondial, destinate atât consumatorilor de lux, cât și celor orientați spre produsul de calitate la prețuri accesibile", a declarat Genoveva Hossu.

Cele două antreprenoare negociază preluarea unei unităţi de producţie a mobilei în Floreşti. Genoveva Hossu, fondatoarea showroomului de decoraţiuni Ingeno Cluj, şi Camelia Şucu, investitoare în industria mobilei şi în comerţ, au devenit asociate din 2015. Şucu a vândut cu 40 de milioane de euro acţiunile pe care le deţinea la Mobexpert și mai deținine companiile Piaţa de Gros Abundia (comerţ cu legume şi fructe), şi Iconic Health (producerea de sucuri naturale).

Sursa: ziua de cluj
Cuvinte cheie: cluj, retea, showroom, design interior

Alte stiri asemanatoare