Selectati editia dorita

SC Turda Salina Durgău SA, printre cele mai performante companii, în 2015!

21 Oct 2016

Rezultatele financiare înregistrate în cursul anului 2015 de SC Turda Salina Durgău SA, societate care gestionează activitatea Salinei, a hotelului Potaissa, a centrului Spa de la hotel și a bazinului de înot, vor aduce un important premiu național, din partea Camerei de Comerț și Industrie a României, odată cu publicarea Topului Național al Firmelor.


"Am deosebita plăcere de a vă felicita pentru rezultatele economice obținute de compania dumneavoastră, în cursul anului 2015, care v-au clasat în rândul celor mai performante companii din Topul Național al Firmelor, ediția XXIII, 2016.", este mesajul transmis de președintele CCIR, Mihai Dărăban, către directorul societății, Simona Baciu.

SC Turda Salina Durgău SA a obținut locul 1 în topul național, în domeniul "Servicii", grupa "Gestionarea monumentelor, clădirilor istorice și a altor obiective de interes turistic", categoria "Intreprinderi Mijlocii". În cursul anului 2015, societatea a înregistrat un profit de 3.042.199 lei, la o cifră de afaceri de 10.565.245 lei, cu 116 angajați.

Topul realizat de Camera de Comerț este singurul clasament al companiilor, care se supune rigorilor legii și unei metodologii complexe, implementate unitar de sistemul camerelor de Comerț și Industrie din țara noastră.

"Premiem performanța economică, spiritul antreprenorial, curajul de a inova și de a investi în inovare, comportamentul etic în afaceri, toate acestea fiind criteriile luate în calcul în realizarea clasamentului", a precizat Mihai Dărăban, președintele CCIR.

Festivitatea de decernare a premiului va avea loc în 10 noiembrie 2016, de la ora 17.30, la Centrul Expozițional Romexpo, pavilionul C2-C3.

Sursa: turdanews
Cuvinte cheie: companie, turda salina durgau, cluj

Alte stiri asemanatoare