Selectati editia dorita

VIVO Cluj profit de 12 milioane de euro!

14 Jun 2017

Mallul VIVO! din Cluj-Napoca, deţinut de austriecii de la Immofinanz, a înregistrat anul trecut un profit de 55,1 milioane de lei (12,2 milioane de euro), triplu faţă de 2015, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe, scrie produsinardeal.ro

Cifra de afaceri a companiei care administrează mallul, Polus Transilvania Companie de Investiţii, a fost anul trecut mai mare cu zece procente faţă de anul anterior, fiind în valoare de 73,4 milioane de lei (16,3 milioane de euro). Marja de profit a companiei în 2016 este astfel de 75%. Faţă de 2011, când profitul era de 4,6 mi­lioane de lei, rezultatul de anul trecut este astfel de 12 ori mai mare, fiind, de altfel, cel mai mare profit înregistrat de centrul comercial din Cluj-Napoca până acum.

VIVO! Cluj-Napoca are o suprafaţă de aproximativ 62.000 de metri pătraţi şi a fost deschis în 2007, fiind la acea vreme primul mall inaugurat pe piaţa clujeană. Proprietarul mallului era, iniţial, Immoeast, un alt dezvoltator austriac. În 2010, Immoeast şi Immofinanz au fuzionat, rămânând doar sub denumirea Immofinanz.

Sursa: produsinardeal.ro
Cuvinte cheie: cumparaturi, world class, premiu, promotii, polus, vivo, preturi, reduceri

Alte stiri asemanatoare