Selectati editia dorita

ZAMBETE SI "CUCINA ITALIANA" LA SORRISO

01 Mar 2017

 

Bistroul micut de pe Dorobantilor 48, discret si cochet, te imbie inca de la intrare prin denumirea draguta, careia nu-i poti rezista. Sorriso cucina italiana. Cui nu-i place combinatia intre zambete si delicioasa bucatarie italiana?

Trecandu-i pragul, asteptarile se confirma. Oameni care-ti zambesc, energie buna, muzica italiana, arome imbietoare si o atmosfera calda, ca si cum ai fi ajuns acasa.

 

Se gateste la vedere, intr-o bucatarie deschisa, in care Maria, bucatarul sef si o echipa de baieti tineri impart si ei zambete si recomandari clientilor curiosi care vin sa priveasca, culeg multumiri si "croseteaza" tot felul de farfurii colorate si apetisante.

 

Daca micul dejun e un pic grabit - cu cafea aromata, panini, piadina romagnola, uova strapazzate sau caprino, pranzul e extrem de animat - primesti o mica supa din partea casei, poti opta pentru meniul zilei si "risti" sa-ti intalnesti oricand cativa prieteni sau colegi de munca, iar cina e linistita, cu muzica in surdina si te imbie cu "specialita della sera". Un peste, o carne de vita sau vanat, un risotto mai "deocheat", gatite dupa imaginatia si inspiratia zilei.

 

Ce gatesc oamenii astia aici? In general preparate simple si gustoase, asa cum este toata bucataria italiana. Retetele si ingredientele sunt, firesc,  italienesti: paste, risotto, salate, fructe de mare in diverse forme, dar si carne de vita, porc sau rata. Si trebuie mentionat celebrul lor tiramisu, best in town. spune lumea.

 

Locul este ideal pentru un mic dejun sau un pranz de business, pentru o cina linistita in familie sau cu prietenii, pentru un eveniment corporate sau o aniversare. De asemenea, se mai organizeaza aici diverse petreceri tematice, degustari de vin sau cine gastronomice.

 

Trebuie neaparat incercat daca iubesti bucataria italiana, iar daca ai venit aici fara un zambet, cu siguranta vei pleca cu unul acasa.

Sursa: sorriso
Cuvinte cheie: restaurant, cluj, padella, piadina, sorriso, sorriso-bistro, restaurant, cluj, padella, piadina, sorriso, sorriso-bistro

Alte stiri asemanatoare