Selectati editia dorita

FOCUS GRUP pentru descoperirea antreprenoriala - Industria produselor cosmetice si a suplimentelor alimentare bazate pe resurse naturale

19 May 2016

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, împreună cu Comisia Europeană - DG Centrul Comun de Cercetare, organizează în 26 mai 2016 un eveniment din cadrul acţiunii privind elaborarea Strategiei de Specializare Inteligentă a Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, parte a proiectului pilot adresat regiunilor mai puţin dezvoltate.


Pentru identificarea domeniilor cu potenţial de specializare inteligentă (cu potenţial inovator sau de excelenţă prin sprijinul cărora se poate genera creştere economică) la nivelul regiunii noastre, este crucială implicarea tuturor actorilor cheie, astfel: mediul de afaceri, mediul academic, administraţia publică şi societatea civilă, utilizând metoda "descoperirii antreprenoriale".

În acest sens, vă invităm Joi, 26.05.2016, cu începere de la ora 9:30, la Grand Hotel NAPOCA, Cluj-Napoca, str. Octavian Goga nr.1, la primul focus grup de „descoperire antreprenorială" asistat de experţii de la Centrul Comun de Cercetare al Comisiei Europene.

Focus grupul se adresează companiilor, organizaţiilor de cercetare, mediului academic, administraţiei publice şi a instituţiilor responsabile de certificări şi acreditări, precum şi reprezentanţilor societăţii civile care fac parte din lanţul valoric al obţinerii produselor cosmetice şi a suplimentelor alimentare bazate pe resurse naturale, respectiv reprezentanţilor industriilor conexe.

Având în vedere activitatea organizaţiei dumneavoastră, vom aprecia în mod deosebit participarea unui reprezentant cu competenţe specifice (comerciale sau de cercetare) la acest eveniment.

Sursa: moneystreet
Cuvinte cheie: focus grup, cosmetice, suplimente alimentare

Alte stiri asemanatoare