Selectati editia dorita

Malaga-Spania, o nouă destinație de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj din august 2016

10 Jun 2016

Aeroportul Internațional „Avram Iancu" Cluj anunță faptul că, începând cu 2 August 2016, Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est va lansa o nouă rută regulată, cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, Cluj-Napoca-Malaga-Cluj-Napoca.


Pe baza sa operațională din Cluj-Napoca, compania aeriană Wizz Air operează momentan zboruri cu patru aeronave, a cincea urmând să se alăture flotei de aici anul acesta, în luna iulie. Până în prezent, din Cluj-Napoca, Wizz Air operează zboruri pe 23 de rute spre 13 țări. Din luna iulie, se vor adauga 5 rute noi, care includ zborul intern ce leagă Cluj-Napoca de București, iar din august noua destinație - Malaga.

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Marius Mînzat, a precizat următoarele: „Anunțul acestei noi rute ce va fi disponibilă de pe Aeroportul Internațional Cluj, încă din luna august a acestui an, este un prilej de bucurie pentru Consiliul Județean Cluj cât și pentru comunitățile românești din Sudul Spaniei care vor beneficia de această nouă conexiune cu Județul Cluj și întreaga Transilvanie."

Directorul General al Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, a declarat: „O nouă destinație, mai multe posibilități de călătorie. Ne bucură extinderea rețelei de rute cât și dezvoltarea bazei Wizz Air de pe aeroport. Suntem siguri că pasagerii din aria noastră de acoperire vor aprecia multiplele opțiuni de călătorie la preţuri avantajoase oferite de operatorul aerian de la Cluj. "

Sursa: moneystreet
Cuvinte cheie: cluj, malaga, ruta, aeroport

Alte stiri asemanatoare