Selectati editia dorita

Zboruri regulate operate de o nouă companie aeriană de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

07 Jun 2016

Aeroportul Internațional „Avram Iancu" Cluj anunță faptul că, începând cu 18 iulie 2016, operatorul aerian Atlasglobal va opera pentru prima dată zboruri regulate pe ruta Cluj-Napoca - Istanbul - Cluj-Napoca, având o frecvență de 3 zboruri pe săptămână cu aeronave de tip Airbus A321, 204 locuri.


Compania aeriană Atlasjet Airlines a fost înființată la data de 14 martie 2001 în Turcia, iar primul zbor a fost operat pe 1 iunie 2001. În anul 2015 compania aeriană a decis să continue operarea zborurilor sub denumirea de Atlasglobal.

În prezent, Atlasglobal operează cu un total de 24 de aeronave din flota sa globală - din care o aeronavă de tip Airbus A319, 9 aeronave Airbus A320 și 14 aeronave Airbus A321 - spre peste 40 de destinații.

Ruta Cluj-Napoca - Istanbul - Cluj-Napoca va fi operată în zilele de luni, miercuri și vineri după următorul program:

Segment                          Nr. zbor        Zile de operare            Oră plecare                  Oră sosire
Istanbul - Cluj-Napoca       KK6611            1-3-5--                     10:10                          12:00
Cluj-Napoca - Istanbul       KK6610            1-3-5--                     12:50                          14:35

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Marius Mînzat a declarat: „Doresc să felicit decizia operatorului aerian de a efectua zboruri din Cluj-Napoca. Sosirea unei noi companii aeriene este întotdeauna un motiv de celebrare, mai ales că oferă o vizibilitate sporită județului și zboruri directe către un aeroport de tranzit atât de important."

Directorul General al Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, a declarat: „Suntem foarte încântați să urăm bun venit noii companii aeriene, Atlasglobal. Aeroportul Internațional Cluj este într-un proces continuu de dezvoltare și de extindere a rețelei de rute, iar noile frecvențe de zbor oferă tuturor pasagerilor mai multe opțiuni de călătorie."

Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete vă rugăm accesaţi : http://www.atlasglb.com/en

Sursa: moneystreet
Cuvinte cheie: cluj, zbor, istanbul, turkish airlines

Alte stiri asemanatoare