Selectati editia dorita

Camera de Comert a scos la vanzare masinile Rolls Royce Phantom si Cadillac Escalade, folosite de fostul presedinte Mihai Vlasov

29 Apr 2014

Conducerea interimara a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) vrea sa recupereze din banii cheltuiti de fostul presedinte, Mihail Vlasov, actualmente anchetat de DNA in stare de arest la domiciliu. Un Rolls Royce Phantom si un Cadillac Escalade, masini pe care pe care Vlasov le folosea pentru a se deplasa, au fost scoase la vanzare pe mai multe site-uri de anunturi, potrivit unor surse din CCIR.

Automobilul de lux Rolls Royce Phantom, fabricat in 2004, a fost cumparat la mana a doua in 2008, cu circa 250.000 euro, in timp ce pretul de catalog depaseste 400.000 euro.

Pentru acest automobil, pe care Mihail Vlasov il folosea numai cu sofer, revista Kamikaze scria in 2012 ca au fost cumparate si roata de rezerva, cu 3500 de euro, si un sistem audio-video de 10.000 de euro. In plus, asigurarea ar fi costat 15.000 de euro pe an. Acum Rolls Royce-ul este oferit spre vanzare la un pret negociabil de 135.000 de euro pe site-urile autovit.ro, tocmai.ro, olx.ro, depozitauto.ro si autosursa.ro, fiind precizate toate dotarile de lux.


Celalalt automobil pe care CCIR il vinde este un Cadillac Escalade, fabricat in 2007, tapisat cu piele crem si avand toate celelalte caracteristici ale unei masini de lux. Pentru acesta pretul negociabil este de 70.000 de euro.

Sursa: hotnews.ro
Cuvinte cheie: Mihai Vlasov, Cadillac Escalade, Rolls Royce Phantom, Camera de Comert

Alte stiri asemanatoare