Selectati editia dorita

Cazul Hidroelectrica creeaza un precedent; vor urma alte companii de stat - specialist in insolventa

 

Cazul Hidroelectrica creeaza un precedent; vor urma alte companii de stat - specialist in insolventa
Galerie imagini (1 imagine)
Intrarea in insolventa a Hidroelectrica este neasteptata si creeaza un precedent, asfel ca vor mai fi companii de stat care vor intra in aceasta procedura, a declarat, marti, Rudolf Vizental, managing partner Casa de Insolventa Transilvania.

 

"Asteptam sa intre in insolventa si companii de stat, dar nu Hidroelectrica, o societate care se pregateste sa fie listata si care administreaza resurse naturale, nu ca CFR sau Posta, care ar fi fost mai logic sa intre.", a spus Vizental la un seminar pe tema pietei de fuziuni si achizitii.

 

Sursa: Ziarul Financiar

 

 

Alte stiri asemanatoare

 

All news

 • Mii de contribuabili scapa de plata CASS pentru ultimii trei ani. Te numeri printre beneficiarii acestei masuri?

  29-07-2015

  Mii de contribuabili scapa de plata CASS pentru ultimii trei ani. Te numeri printre beneficiarii acestei masuri?

  Sapte categorii de contribuabili vor beneficia de anularea contributiei de asigurari sociale de sanatate (CASS) datorata incepand cu anul 2012 si pana in prezent, potrivit unei legi publicate marti in Monitorul Oficial. Cei care au platit deja contributia la Fisc vor putea solicita restituirea ei si isi vor primi banii inapoi, daca nu au alte datorii catre bugetul de stat.

 • Voucherele de vacanţă vor putea fi utilizate doar pentru unităţile turistice licenţiate de ANT

  29-07-2015

  Voucherele de vacanţă vor putea fi utilizate doar pentru unităţile turistice licenţiate de ANT

  Angajaţii din sectorul bugetar şi cel privat vor putea primi vouchere de vacanţă pe suport de hârtie sau electronic, cu o valoare care nu poate depăşi şase salarii minime brute pe economie, şi acestea se pot utiliza doar în unităţile turistice licenţiate de către Autoritatea Naţională pentru Turism.

 • Guvernul cere 300 mil. dolari pentru acţiunile Rompetrol, dar s-ar mulţumi şi cu 200

  29-07-2015

  Guvernul cere 300 mil. dolari pentru acţiunile Rompetrol, dar s-ar mulţumi şi cu 200

  Licitaţia pentru vânzarea a 26,6% din acţiunile Rompetrol Rafinare (sim­bol bursier RRC) aflate în mâinile sta­tului va porni de la preţul de 300 mi­l. do­lari, de unde va pu­tea merge în sus sau în jos, însă statul va anula pro­cedura dacă nu obţine măcar 200 mil. dolari.

 • Twitter se prăbuşeşte!?

  29-07-2015

  Twitter se prăbuşeşte!?

  Twitter a bătut toate aşteptările financiare pe trimestrul 2 ale analiştilor de pe Wall Street, dar perspectivele sumbre de creştere ale companiei a dus la derapajul acţiunilor companiei, scrie portalul de ştiri Business Insider.

 • TVR reduce programul de lucru şi începe negocierile în vederea concedierilor colective

  29-07-2015

  TVR reduce programul de lucru şi începe negocierile în vederea concedierilor colective

  În şedinţa de marti, 28 iulie, Consiliul de Administraţie al TVR a adoptat un plan de măsuri organizatorice şi administrative în vederea atenuării efectelor financiare determinate de blocarea conturilor TVR de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

 • Financial Times despre România

  29-07-2015

  Financial Times despre România

  Conflictele politice, corupţia, dezacordurile cu FMI şi relaxarea politicii fiscale din România nu sunt ingrediente ale unei pieţe emergente performante, scrie Financial Times, notând că factorii negativi încep să îi depăşească pe cei pozitivi, iar riscurile sunt în creştere.

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: