Selectati editia dorita

Cazul Hidroelectrica creeaza un precedent; vor urma alte companii de stat - specialist in insolventa

 

Cazul Hidroelectrica creeaza un precedent; vor urma alte companii de stat - specialist in insolventa
Galerie imagini (1 imagine)
Intrarea in insolventa a Hidroelectrica este neasteptata si creeaza un precedent, asfel ca vor mai fi companii de stat care vor intra in aceasta procedura, a declarat, marti, Rudolf Vizental, managing partner Casa de Insolventa Transilvania.

 

"Asteptam sa intre in insolventa si companii de stat, dar nu Hidroelectrica, o societate care se pregateste sa fie listata si care administreaza resurse naturale, nu ca CFR sau Posta, care ar fi fost mai logic sa intre.", a spus Vizental la un seminar pe tema pietei de fuziuni si achizitii.

 

Sursa: Ziarul Financiar

 

 

Alte stiri asemanatoare

 

All news

 • Germanii de la Deutsche Bank curata inca 440 mil. euro din neperformantele BCR

  18-12-2014

  Germanii de la Deutsche Bank curata inca 440 mil. euro din neperformantele BCR

  Cea mai mare banca locala si-a asumat o pierdere de 94% prin vanzarea pachetului de 390 de credite neperformante.

 • Guvernul creeaza Institutul Roman de Comert Exterior, care se va ocupa si de promovarea turismului

  18-12-2014

  Guvernul creeaza Institutul Roman de Comert Exterior, care se va ocupa si de promovarea turismului

  Guvernul a decis infiintarea Institutului Roman de Comert Exterior prin preluarea atributiilor si a personalului din domeniu de la Departamentul de comert exterior si relatii internationale din minister, precum si a activitatilor de promovare a turismului de la Autoritatea Nationala pentru Turism.

 • Seful Fiscului afirma ca poate determina trusturile de presa sa-si plateasca obligatiile fiscale in 2-3 ani

  18-12-2014

  Seful Fiscului afirma ca poate determina trusturile de presa sa-si plateasca obligatiile fiscale in 2-3 ani

  Agentia Naționala de Administrare Fiscala /ANAF/ ii va putea determina pe toti contribuabilii, fie ca este vorba de grupuri de interese protejate, mari trusturi de presa, companii sau persoane privilegiate, sa isi achite integral obligatiile catre bugetul statului, daca ii vor fi asigurate resursele suplimentare necesare, a declarat miercuri presedintele ANAF, Gelu Stefan Diaconu, la o conferinta de bilant a Directiei Generale Antifrauda Fiscala /DGAF/.

 • Ce credite ieftine isi pot lua clientii care economisesc la bancile pentru locuinte

  18-12-2014

  Ce credite ieftine isi pot lua clientii care economisesc la bancile pentru locuinte

  Persoanele care economisesc prin bancile pentru locuinte pot beneficia de imprumuturi foarte avantajoase. Mai exact, dobanzile pentru creditele in lei in domeniul locativ din oferta BCR Banca pentru Locuinte sunt fixe pe toata durata creditarii si se cifreaza la 5% pe an pentru creditele locative (bauspar) si la 4,44% pe an pentru creditele intermediar si anticipat, care sunt credite de tip punte și nu depind de dobanda de referinta EURIBOR/ROBOR, spun reprezentanții bancii.
  Creditul intermediar și creditul anticipat se acorda inainte ca titularul contractului de economisire sa fi indeplinit condițiile de sold minim economisit, inclusiv dobanzile aferente soldului, si perioada minima de economisire. Astfel, clientii BCR Banca pentru Locuinte pot avea acces imediat la un credit anticipat si la un credit intermediar. Ulterior, dupa ce sunt indeplinite condițiile legate de suma economisita si de perioada de economisire, acel credit intermediar sau anticipat se transforma automat intr-un credit bauspar. Mentionam ca, in cazul unui credit intermediar sau anticipat, clientul plateste lunar doar dobanda si comisionul de administrare.

 • Fabricile Lafarge si Holcim, vizate de unele dintre cele mai mari companii din lume

  18-12-2014

  Fabricile Lafarge si Holcim, vizate de unele dintre cele mai mari companii din lume

  Lupta pentru activele pe care producatorii de ciment Lafarge si Holcim trebuie sa le vanda pentru a obtine unda verde in vederea fuzionarii se va da, cel mai probabil, intre trei grupuri gigantice, potrivit mai multor persoane familiare cu tranzactia.

 • Rusia a anuntat masuri de stabilizare a sectorului financiar. Rubla s-a apreciat cu 9%

  18-12-2014

  Rusia a anuntat masuri de stabilizare a sectorului financiar. Rubla s-a apreciat cu 9%

  Banca Rusiei a anuntat miercuri masuri de relaxare a reglementarilor bancare in incercarea de stabilizare a sectorului financiar al tarii in urma deprecierii masive a rublei, iar in urma informatiei moneda s-a apreciat cu 9%, la circa 62 de unitati pentru un dolar, relateaza Wall Street Journal.

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: