Selectati editia dorita

Cazul Hidroelectrica creeaza un precedent; vor urma alte companii de stat - specialist in insolventa

 

Cazul Hidroelectrica creeaza un precedent; vor urma alte companii de stat - specialist in insolventa
Galerie imagini (1 imagine)
Intrarea in insolventa a Hidroelectrica este neasteptata si creeaza un precedent, asfel ca vor mai fi companii de stat care vor intra in aceasta procedura, a declarat, marti, Rudolf Vizental, managing partner Casa de Insolventa Transilvania.

 

"Asteptam sa intre in insolventa si companii de stat, dar nu Hidroelectrica, o societate care se pregateste sa fie listata si care administreaza resurse naturale, nu ca CFR sau Posta, care ar fi fost mai logic sa intre.", a spus Vizental la un seminar pe tema pietei de fuziuni si achizitii.

 

Sursa: Ziarul Financiar

 

 

Alte stiri asemanatoare

 • 8.500 de euro, preţul plătit de o companie care angajeaza un absolvent

  06-07-2015

  8.500 de euro, preţul plătit de o companie care angajeaza un absolvent

  O companie cheltuieşte, în medie, 8.500 de  euro cu un angajat din momentul identificării unei nevoi de resursă umană până în momentul în care angajatul împlineşte 12 luni în cadrul companiei, arată un studiu realizat de Creative Minds Hub din Timişoara, prima organizaţie de acest tip din ţară care aduce la aceeaşi masă profesori, studenţi şi angajatori în cadrul unor proiecte educaţionale.

 • Presiuni pe deficit şi semne de supraîncălzire a economiei la anul, într-un context extern periculos - analişti Erste-BCR

  03-07-2015

  Presiuni pe deficit şi semne de supraîncălzire a economiei la anul, într-un context extern periculos - analişti Erste-BCR

  Reducerea TVA şi cheltuielile publice specifice anilor electorali vor pune presiune pe buget în 2016, anticipează analiştii celei mai mari bănci din România. Guvernul nu va reuşi să ţină sub control deficitul structural, iar economia ar putea da semne de supraîncălzire, toate acestea într-un context extern periculos, marcat de criza din Grecia.

 

All news

 • Înmatriculările Dacia în Marea Britanie au crescut cu 11,46% la şase luni

  06-07-2015

  Înmatriculările Dacia în Marea Britanie au crescut cu 11,46% la şase luni

  Înmatriculările de autoturisme noi Dacia în Marea Britanie au crescut cu 11,46% în primele şase luni, în timp ce piaţa a înregistrat un avans de 6,9%, la un nivel record de 1.376.889 de unităţi, potrivit datelor publicate luni de Asociaţia britanică a producătorilor şi dealerilor de maşini.

 • Turism Grecia: Zilnic 50.000 de rezervări în minus față de 2014

  06-07-2015

  Turism Grecia: Zilnic 50.000 de rezervări în minus față de 2014

  Rezervările turistice din Grecia scad puternic din cauza crizei, iar informațiile privind vacanțele din Grecia sunt contradictorii. Publicația grecească Kathimetini citată de Mediafax scrie că potrivit lui Andreas Andreadis, Şeful Asociaţiei Elene a Companiilor de Turism(SETE), operatorii de turism greci înregistrează aproximativ 50 de mii de rezervări pe zi mai puțin în ultima săptămână față de aceeași perioadă a anului trecut. Potrivit publicației elene, există o problemă și în ceea ce privește stocurile de alimente şi băuturi care ajung doar pentru acoperirea necesarului hotelurilor pentru încă o săptămână. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al SETE, Xenophon Petropulus, întervievat în exclusivitate de RFI, spune că a scăzut numărul rezervărilor, dar nu este absolut nici o problemă să se meargă în vacanță în Grecia.

 • Armatorii greci se gândesc să-şi transfere sediile în Cipru din cauza crizei economice

  06-07-2015

  Armatorii greci se gândesc să-şi transfere sediile în Cipru din cauza crizei economice

  Transportatori navali din Gre­cia analizează posibilitatea de a-şi tran­s­fera sediile în Republica Cipru, pe fon­dul instabilităţii şi incertitudinii eco­no­mice de la Atena, anunţă surse citate de publicaţia Cyprus Mail.

 • Asigurarea facultativa a locuintei se poate face doar dupa incheierea asigurarii obligatorii

  06-07-2015

  Asigurarea facultativa a locuintei se poate face doar dupa incheierea asigurarii obligatorii

  Cetatenii vor putea sa incheie o asigurare facultativa pentru locuinta proprie doar dupa ce vor incheia asigurarea obligatorie, se arata intr-un act normativ adoptat de parlamentari si promulgat joi prin decret prezidential.

 • Noile criterii privind PFA sunt neclare si pot provoca industriei IT un soc fiscal

  06-07-2015

  Noile criterii privind PFA sunt neclare si pot provoca industriei IT un soc fiscal

  Reglementarea PFA-urilor, prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 6 din 7 aprilie 2015, nepublicată până la acest moment, permite din păcate fiscului să reinterpreteze foarte uşor independenţa pe care o PFA trebuie să o aibă faţă de beneficiarul serviciilor, şi să reconsidere veniturile obţinute ca fiind venituri salariale, stabilind astfel şi taxe şi impozite suplimentare, precizeaza specialistii Contexpert.

 • Generaţia care învaţă să facă profit. De la ce vârstă poţi să-ţi conduci propria afacere?

  06-07-2015

  Generaţia care învaţă să facă profit. De la ce vârstă poţi să-ţi conduci propria afacere?

  Peste 500 de copii din România sunt acţionarii unor firme. Curierat pe bicicletă, aplicatii IT, servicii inedite. O generaţie care învaţă să facă profit.

 

Abonare Newsletter

   
* Adresa de mail:
   
 

 

Sus

Copyright © 2011 Moneystreet.ro. All rights reserved.
Contact

RECOMANDAM: