Selectati editia dorita

Cum au furat hotii datele cardurilor bancare montand camere video la vedere

14 Apr 2014

Hotii din New York s-au specializat pe „deghizat“ camere video pentru a fura codurile PIN si informatiile cardurilor bancare ale clientilor. Ei le-au ascuns in prize montate deasupra automatelor de cartele pentru metrou.

Hotii au gasit un loc numai bun de ascuns camere video pentru a inregistra codul PIN al utilizatorilor de carduri. Ei au mascat camera intr-o priza si au pus-o deasupra automatelor de vandut cartele de metrou in statiile din New York, noteaza Business Insider. In ciuda ascunzatorii foarte bune, e, totusi, cam ciudata amplasarea unei prize deasupra unui astfel de aparat.


Camera video de deasupra automatului inregistra codul PIN, iar un alt aparat montat pe fanta unde se introduce cardul copia informatiile importante. Rezolvarea celor de la Metropolitan Transportation Authority a fost sa ii sfatuiasca pe oameni sa foloseasca sistemul abonamentelor platite direct din contul bancar. Astfel, nu mai e nevoie sa isi utilizeze cartea de credit la vreunul dintre automatele din subteran.

Sursa: adevarul.ro
Cuvinte cheie: bancomat, new york, camera, video gadget

Alte stiri asemanatoare